Beautyko.fi – Tietoa meistä

Beautyko on perustettu palavasta intohimosta kosmetiikkaan ja korealaiseen kosmetiikkaan. Innostuin korealaisesta kosmetiikasta ystäväni suosituksesta vuonna 2016 ja sillä tiellä ollaan edelleen. Beautyko on perustettu joulukuussa 2017 ja sen piti olla harrastus oman päätyön ohessa. Tässä sitä kuitenkin ollaan tammikuussa 2020, kolmeen maahan laajentuneena.

Beautyko on yhden naisen oma pieni kosmetiikkaputiikki mutta Beautykon taustatiimissä toimii mm. Lumenen entinen myyntijohtaja Jukka Lång ja paljon yhteistyökumppaneita Koreassa.

Haluan Beautykossa tarjota asiakkailleni aidosti edullista korealaista kosmetiikkaa, sillä se on yksi syy, miksi korealainen kosmetiikka on niin suosittua. Laadukkaita tuotteita edullisesti, Suomessa korealaisen kosmetiikan myyjät ovat vain unohtaneet edullisuuden. Haluan tuoda teille viimeisimmät korealaiset innovaatiot, sekä laadukkaimmat ja parhaimmat ihonhoitotuotteet – oikeasti edullisesti.

Minulla on myös kunnianhimoinen tavoite: saada jokainen suomalainen testaamaan ja ihastumaan korealaiseen kosmetiikkaan. Tavoitteenani on tuoda korealainen kosmetiikka helposti suomalaisten saataville niin verkosta kuin kivijaloista.

Haluan myös aidosti auttaa asiakkaitani ihonhoidossa enkä missään nimessä suosittele asiakkaitani ostamaan 15 erilaista kosmetiikkapurkkia, vain koska korealainen ihonhoito “vaatii” paljon tuotteita. Minulle saa siis koska tahansa laittaa viestiä somekanavissa tai osoitteeseen asiakaspalvelu@beautyko.fi ja autan mielelläni! Kuulostaa kliseiseltä mutta asiakkaat ovat paras asia yrittäjyydessä. Minusta on ihana jutella asiakkaitteni kanssa ja jakaa vinkkejä puolin ja toisin, joten älä pelkää ottaa yhteyttä! Lue myös Beautykon aktiivisesti päivittyvää blogia, jossa jaan vinkkini ihonhoitoon ja tuotesuositukset.

Tervetuloa tutustumaan modernin kauneudenhoidon mullistavimpiin uutuuksiin! Seuraathan meitä myös somessa niin pääset kurkistamaan kulissien taakse ja saat paljon vinkkejä ihonhoitoosi.

Terveisin,
Jenni Ahokas
CEO
jenni(a)beautyko.fi

4 kommenttia artikkeliin ”Beautyko.fi – Tietoa meistä”

  1. Hei!
    Milloin saatte lisää seuraavia tuotteita: 1.Eyenlip snail all in one repair cream 2.Eyenlip collagen power lifting cream 3.Mizon tue collagen power firman eye cream 4.Mizon tue snail repair eye cream 5.Holika Holika 3 seconds starter hyalaronic acid? Yst.terveisin. Merja Karvonen

Jätä kommentti