Beautyko Import Oy – Tietoa meistä

Beautyko on perustettu palavasta intohimosta kosmetiikkaan ja korealaiseen kosmetiikkaan. Innostuin korealaisesta kosmetiikasta ystäväni suosituksesta vuonna 2016 ja sillä tiellä ollaan edelleen. Perustin verkkokaupan joulukuussa 2017 ja sen piti olla harrastus oman päätyön ohessa. Nopeasti toiminta kuitenkin kasvoi kosmetiikan maahantuonniksi ja laajeni kansainväliseksi liiketoiminnaksi.

Haluan Beautykossa tarjota asiakkailleni aidosti edullista ja laadukasta korealaista kosmetiikkaa, sillä se on yksi syy, miksi korealainen kosmetiikka on niin suosittua. Haluan myös saada korealaisen kosmetiikan helposti suomalaisten saatavilla, jopa päivittäistavarakaupoista. Haluan tuoda teille viimeisimmät korealaiset innovaatiot, sekä laadukkaimmat ja parhaimmat ihonhoitotuotteet – oikeasti edullisesti.

Minulla on myös kunnianhimoinen tavoite: saada jokainen suomalainen testaamaan ja ihastumaan korealaiseen kosmetiikkaan. Tavoitteenani on tuoda korealainen kosmetiikka helposti suomalaisten saataville niin verkosta kuin kivijaloista.

Haluan myös aidosti auttaa asiakkaitani ihonhoidossa enkä missään nimessä suosittele asiakkaitani ostamaan 15 erilaista kosmetiikkapurkkia, vain koska korealainen ihonhoito “vaatii” paljon tuotteita. Minulle saa siis koska tahansa laittaa viestiä somekanavissa tai osoitteeseen asiakaspalvelu@beautyko.fi ja autan mielelläni! Kuulostaa kliseiseltä mutta asiakkaat ovat paras asia yrittäjyydessä. Minusta on ihana jutella asiakkaitteni kanssa ja jakaa vinkkejä puolin ja toisin, joten älä pelkää ottaa yhteyttä! Lue myös Beautykon aktiivisesti päivittyvää blogia, jossa jaan vinkkini ihonhoitoon ja tuotesuositukset.

Tervetuloa tutustumaan modernin kauneudenhoidon mullistavimpiin uutuuksiin! Seuraathan meitä myös somessa niin pääset kurkistamaan kulissien taakse ja saat paljon vinkkejä ihonhoitoosi.

Terveisin,
Jenni Ahokas
CEO
jenni(a)beautyko.fi

5 kommenttia artikkeliin ”Beautyko Import Oy – Tietoa meistä”

  1. Hei!
    Milloin saatte lisää seuraavia tuotteita: 1.Eyenlip snail all in one repair cream 2.Eyenlip collagen power lifting cream 3.Mizon tue collagen power firman eye cream 4.Mizon tue snail repair eye cream 5.Holika Holika 3 seconds starter hyalaronic acid? Yst.terveisin. Merja Karvonen

Jätä kommentti