Beautyko uudistuu

Perustin Beautykon verkkokaupan 2017 ajatuksena tarjota suomalaisille edullista ja laadukasta korealaista kosmetiikkaa. Silloin ajateltiin, että Suomessa korealainen kosmetiikka on todella kallista ja että sitä täytyy tilata eBaysta kun hinnat täällä Suomessa ovat niin kalliit. Alkuvuodesta 2020 tulemme uudistamaan brändivalikoimaamme koska osa vanhoista brändeistä ei enää vastaa meidän visiota edullisesta mutta laadukkaasta brändistä. Useat vanhemmat korealaiset brändit esimerkiksi nostavat hintojaan jatkuvasti ja joissakin brändeissä saatavuus on ollut meille todella surkeaa.  2017 kirjoitin myös verkkokauppaan, että haluan tuoda asiakkailleni uusimmat korealaiset innovaatiot ja jotta pystyn tämän toteuttamaan, tarvitsee meidän uudistaa brändivalikoimaamme. Valikoiman uudistus tarkoittaa siis sitä, että osa vanhoista brändeistä tulee poistumaan. Uudistuksen vuoksi myös tuotteiden saatavuus tulee paranemaan.

Haluamme tarjota asiakkaillemme uusia mielenkiintoisia brändejä ja tuotteita, joten vuoden 2020 aikana pääsette tutustumaan moneen uuteen brändiin suoraan Koreasta! Tiedän, että vanhoista brändeistä löytyy monien asiakkaidemme vakiotuotteita mutta toivottavasti tulevaisuudessa löydät uusia suosikkituotteita uudistuneesta valikoimastamme. Monia meillä myynnissä olevia brändejä, kuten Holika Holikaa, saa jatkossa ostettua myös yhteistyökumppaniltamme Bearelilta.

Osa vanhoista brändeistä tulee olemaan pian poistomyynnissä, joten tsekkaa verkkokaupasta tarjouksia (seuraa meitä somessa niin saat tiedon tarjouksista!) niin saat vielä vanhoja tuotteita edullisemmin.

Jatkossa pääset myös verkkokauppaamme kätevästi kahdella osoitteella, beautyko.fi ja korealainenkosmetiikka.fi

Terveisin,

Jenni Ahokas