Beautykon myyjäksi

Korealainen kosmetiikka on todella suosittua ja yhä useampi suomalainen on saanut apua ihonhoitoonsa korealaisesta kosmetiikasta. Me Beautykossa haluamme, että korealainen kosmetiikka on osa kaikkien suomalaisten ihonhoitoa ja tästä syystä olemme kehittäneet uuden myyntikonseptin, jonka avulla tavoitamme yhä useamman suomalaisen. Haluatko sinä olla yksi Suomen ensimmäisistä korealaisen kosmetiikan jälleenmyyjistä?

Marraskuussa 2019 starttasimme Beautykossa täysin uuden myyntikonseptin. Meillä on jo lähes 50 jälleenmyyjää, jotka myyvät meidän tuotteita somessa, yrityksissään, myyjäisissä, missä ikinä he tahtovatkin. Myyjä toimii Beautykon ja asiakkaan välisenä yhteyshenkilönä ja lähimpänä kontaktina. Useimmat myyjistämme ovat yrittäjiä, jotka myyvät meidän tuotteita esimerkiksi kampaamoissaan.

Myyjien esimiehenä toimii Tiina Murro, joka antaa lisätietoa myyntikonseptista ja Tiina vastaa myös myyjien rekrytoinnista (tiina@beautyko.fi).

Konseptimme on läpinäkyvä ja helppo tapa tienata lisäansioita. Meillä jokainen myyjä toimii itsenäisesti ja myy silloin kun itselle se sopii.