Beautykon jälleenmyyjäksi

Haluaisitko työskennellä laadukkaiden ja toimivien ihonhoitotuotteiden parissa?

Korealainen kosmetiikka on todella suosittua ja yhä useampi suomalainen on saanut apua ihonhoitoonsa korealaisesta kosmetiikasta. Me Beautykossa haluamme, että korealainen kosmetiikka on osa kaikkien suomalaisten ihonhoitoa ja tästä syystä olemme kehittäneet uuden myyntikonseptin, jonka avulla tavoitamme yhä useamman suomalaisen.

Marraskuussa 2019 starttasimme Beautykossa täysin uuden myyntikonseptin. Meillä on jo yli 70 jälleenmyyjää, jotka myyvät tuotteitamme esimerkiksi yrityksissään (kampaamot, hoitolat). Useimmat myyjistämme ovat yrittäjiä, jotka myyvät tuotteitamme esimerkiksi kampaamoissaan.

Konseptimme on läpinäkyvä ja helppo tapa tienata lisäansioita. Meillä jokainen jälleenmyyjä toimii itsenäisesti ja myy silloin kun itselle se sopii. Koulutumme myyntiin ja tuotteisiin, joten jälleenmyyjäksi on helppo lähteä.

Beautykon uusi myyntikonsepti ei ole verkostomarkkinointia. Beautykon edustajat ovat itsenäisiä yrittäjiä, jotka itse kontrolloivat omaa myyntiiään ja myyntikanavia.

Meillä on jo yli 70 jälleenmyyjää ympäri Suomen, joista yksi on Katja Pudas Tuusulasta, lue lisää Katjan kokemuksista jälleenmyyjänä toimimisesta. 

Myyjien esimiehenä toimii Tiina Murro, joka antaa lisätietoa Beautykon jälleenmyyjänä toimimisesta.

Ota yhteyttä tiina@beautyko.fi