COSRX – korealainen huippubrändi iho-ongelmiin

Syksyn uutuusbrändimme on COSRX! Olemme COSRX:n uusi maahantuoja Suomessa ja olemme niin iloisia, että saamme vihdoin tämän supersuositun ja rakastetun brändin Beautykolle. COSRX on yksi maailman myydyimmistä korealaisen kosmetiikan merkeistä!

COSRX on perustettu vuonna 2015 ja sen tuotteet ovat kehitetty iho-ongelmien hoitoon. Ne ovat hellävaraisia ja tehokkaita ja sisältävät suuria määriä laadukkaita ainesosia (jopa 96% etananlimaa!) COSRX brändin nimitys tuleekin sanoista cosmetics + rx (prescription). Tuotteet ovat voittaneet useita palkintoja ja niitä on laajasti myynnissä ympäri maailmaa.

COSRX:n suosituin tuote on ehdottomasti COSRX Low pH Good Morning Gel Cleanser, joka on erittäin hellävarainen puhdistusgeeli. Puhdistusgeelin pH-arvo on 5, joten se ei kuivata eikä ärsytä ihoa. Puhdistusgeeli on COSRX:n kulttituote ja ehdoton must-have tuote. COSRX:n tuotteilla on saavutettu huikeita tuloksia ihonhoidossa ja netti on pullollaan loistavia arvosanoja ja kokemuksia tuotteista.

COSRX:n valikoimaan kuuluu myös useita tehokkaita happotuotteita, kuten mustapäitä ehkäisevä COSRX BHA Blackhead Power Liquid. Tuotteen teho perustuu BHA-happoon, joka vähentää mustapäiden muodostumista ja talin kertymistä ihohuokosiin.

Tutustu suosittuihin COSRX:n tuotteisiin nyt! Avajaiskampanjan ajan saat kaikki Cosrx:n tuotteet -15% koodilla COSRX ja kaupan päälle kaksi matkakokoista COSRX:n tuotetta. Avajaiskampanja on voimassa ma 3.8 – su 9.8.2020. Käytä siis koodi COSRX kassalla ja saat alennuksen :) Matkakokoja on rajattu erä.