Dewytree nyt Suomessa!

Uusin brändimme on Dewytree! Dewytree on perustettu 2010 yhteistyössä dermatologien kanssa. Brändin perustusvaiheessa Dewytree teki paljon yhteistyötä Korean yliopistollisten sairaaloiden ja dermatologien kanssa.  Dewytreen missiona on tehdä laadukkaita ihonhoitotuotteita luonnon ainesosista. Dewytree käyttää tuotteissaan myös edistyksellistä teknologiaa ja paljon luonnon ainesosia, esimerkisi Dewytreen kangasnaamioissa on papaijaa, rosmariinia ja laventelia.

Deywtreeltä tulee aluksi valikoimaan ihana etanaseerumia sisältävä ihonhoitosarja, joka koostuu hoitonesteestä, seerumista, emulsiosta ja kosteusvoiteesta. Emulsio on perinteistä voidemaisempaa kosteusvoidetta kevyempi.

Lisäksi Dewytreeltä tulee useita ihania kangasnaamioita, oma suosikkini on Dewytree Collagen Melting Chou Mask, jonka koostumus on lähes maitomainen ja seerumi kuin sulaa ihoon. Naamio sisältää kollageenia ja hyaluronihappoa. Erityismaininnan antaitsee myös ongelma- ja akneiholle tarkoitettu Dewytree AC Ctrl Deep Mask, joka puhdistaa ja kuorii ihoa hellävaraisesti.

Dewytreen valikoima täydentyy jatkuvasti.