Eyenlip saatavilla pian Beautykosta!

Nyt vihdoin pääsen jakamaan teille isoja uutisia, joista olen jo vähän vihjaillut. Aloitimme tammikuussa 2019 yhteistyön Beautynetkorean kanssa (yksi Korean suurimmista kosmetiikan verkkokaupoista) ja pääsemme lanseeraamaan heidän uuden brändin, Eyenlipin ensimmäisenä Euroopassa! Eyenlip rantautuu siis Suomeen ensimmäisenä Euroopassa maaliskuussa 2019. Tämä on meille suuri kunnia, sillä pienenä suomalaisena yrityksenä ei ole ihan itsestään selvää, että saa maahantuontisopimuksia korealaisten yrityksien kanssa. Tällä hetkellä olemme tiedettävästi ainoa suomalainen korealaisen kosmetiikan yritys, jolla on maahantuontisopimus suoraan Koreaan. Kiitos tästä kuuluu meidän yhteistyökumppaneille Koreassa, jossa rattaa pyörivät jatkuvasti, jotta Suomesta ja Euroopasta saadaan laadukasta ja edullista korealaista kosmetiikkaa.

Halusimme tuoda Eyenlipin Eurooppaan koska se on korealaista kosmetiikkaa aidoimmillaan. Tuotteet ovat edullisia, mutta todella laadukkaita ja täynnä hyviä ainesosia. Mielestäni osa korealaisen kosmetiikan brändeistä alkaa olla jo melko hintavia (erityisesti Euroopassa). Itse olen aikoinaan alkanut käyttämään korealaista kosmetiikkaa, koska se oli edullista ja laadukasta. Eyenlip on myös brändinä uusi, joten jotta he pystyvät kilpailemaan vanhojen ja suosittujen brändien kanssa, täytyy tuotteiden hinta/laatusuhteen olla todella kilpailukykyinen. Tässä tuotteiden kehittäjät ovat todellakin onnistuneet.

Eyenlipin valikoima koostuu aluksi 7 erilaisesta kangasnaamiosta ja 7 kasvovoiteesta. Naamiot ovat vaikuttavilta ainesosiltaan laadukkaita, sillä ne sisältävät mm. kollageenia, hyaluronihappoa ja etanaseerumia, näitä ainesosia ei monissa perusnaamioissa ole. Eyenlipin kasvovoiteet sisältävät myös mm. lohiöljyä, hyaluronihappoa sekä etanaseerumia, vastaavia ainesosia ei länsimaalaisista peruskasvovoiteista juurikaan löydy.

Eyenlip on saatavilla yksinoikeudella Beautykosta maaliskuusta 2019 alkaen. Tutustu Eyenlipin tuotteisiin tästä.