Eyenlipin naamioita kaikissa Suomen Prismoissa!

Iloisia uutisia! Jatkossa löydät Eyenlipin kangasnaamioita kaikista Suomen Prismoista! Eyenlipin kangasnaamiot ovat nopeasti nousseet supersuosituiksi, sillä niissä kohtaa poikkeuksellisen hyvä hinta/laatusuhde. Naamiot maksavat reilusti alle 2 euroa (mikä on poikkeuksellisen edullinen hinta korealaiselle naamiolle) mutta naamiot sisältävät hyviä ainesosia mm. hyaluronihappoa, kollageenia ja etanaseerumia.

Eyenlipin kangasnaamioissa on myös todella paljon seerumia (eli naamiot eivät missään nimessä ole kuivia) ja seerumia riittää esimerkiksi kaulalle tai ylimääräisen seerumin voi käyttää seuraava ihonhoitokertana normaalina seerumina.

Olenkin todella iloinen, että nyt näitä naamioita on helposti saatavilla vaikka kauppareissulla! Moni ei halua yksittäisiä naamioita verkkokaupasta tilata (postikuluja tulee melkoisen paljon muutamalle naamiolle), joten onneksi nyt näitä suosittuja naamioita voit napata mukaan vaikka kauppareissulla!.

Prismojen valikoimassa on Eyenlipin naamioista kollageeni, hyaluronihappo sekä aloe vera. Kaikki naamiot sopivat lähes jokaiselle (naamioissa on jonkun verran hajusteita) ja ne ovat sopineet myös esimerkiksi atoopikoille. Kollageeni ja hyaluronihappo ovat ainesosina todella kosteuttavia ja ne myös auttavat häivyttämään ihon pieniä juonteita. Aloe vera on kosteuttava ainesosa myöskin mutta se myös rauhoittaa ja virkistää ihoa.

Kangasnaamiot ovat nopea ja helppo keino tehostaa ihonhoitoa sillä naamion avulla ihosi saa paljon hoitavaa ja ravitsevaa seerumia. Naamion avulla seerumi ei pääse haihtumaan iholta ja siten ihosi pystyy hyödyntämään seerumin paremmin. Suosittelen käyttämään naamioita muutaman kerran viikossa. Jos ihosi on todella kuiva tai kaipaa enemmän hoitoa, voi naamioita huoletta käyttää enemmän.

Nappaahan siis naamio mukaan seuraavalla kauppareissulla! :)