Beautykon jälleenmyyjäksi

aromatica-suomi

Korealaisen kosmetiikan maahantuojana palvelemme Beautykossa sekä isoja että pieniä jälleenmyyjiä. Tuotteitamme on saatavilla mm. isoista ulkomaalaisista verkkokaupoista mutta meillä myös on yli 100 jälleenmyyjää ympäri Suomen!

 

Miksi korealainen kosmetiikka on suosittua?

Korealainen kosmetiikka on huippusuosittua tehokkaiden ja ainutlaatuisten tuotteiden vuoksi. Korealaisten ihonhoitotuotteiden joukosta löydät mm. 97% etanan limaa sisältävän seerumin, useita hemmottelevia kangasnaamioita sekä tehokkaita happotuotteita. Korealainen kosmetiikka on todella trendikästä ja useat ovat saaneet siitä apua iho-ongelmiin.

"Halusin tuoda korealaista kosmetiikkaa Suomeen, jotta yhä useampi pääsisi testaamaan tuotteita ja saisi apua ihonhoitoonsa."

"Itse ihastuin aikoinaan korealaiseen kosmetiikkaan siksi, että tuotteet ovat oikeasti tehokkaita ja hyviä (korealainen hyaluronihappo saattaa sisältää hyaluronihappoa 98% kun vastaava länsimaalainen 4%). Halusin tuoda korealaista kosmetiikkaa Suomeen, jotta yhä useampi pääsisi testaamaan tuotteita ja saisi apua ihonhoitoonsa." Näin kertoo Jenni Ahokas, Beautykon perustaja ja toimitusjohtaja.

Jälleenmyyntikonsepti

Jälleenmyyntikonseptimme, joka on tarkoitettu yrittäjille ja pienemmille yrityksille, käynnistyi vuonna 2019 kun minulta kysyttiin, voisiko näitä tuotteita myydä omassa hoitolassa. Ideaa lähdettiin kehittämään konseptiksi ja vuonna 2019 Beautykon jälleenmyyntikonsepti virallisesti starttasi. Nyt meillä on yli 100 jälleenmyyjää, Sodankylästä Helsinkiin. Tuotteitamme on myynnissä mm. Taivalkosken pienessä kunnassa kampaamo Xanassa.

Konseptin avulla yhä useampi suomalainen pääsee tutustumaan korealaiseen kosmetiikkaan jälleenmyyjän toimiessa lähimpänä kontaktina ja apuna tuotteiden valinnassa.

Apua oikeiden tuotteiden valintaan

Ihonhoitotuotteita on nykyisin todella paljon, joten jälleenmyyjien avulla pystymme myös palvelemaan asiakkaitamme paremmin sillä heiltä saat aina vinkkejä ja suosituksia tuotteisiin. Koulutamme jälleenmyyjiämme säännöllisesti sekä tuotteisiin että myyntiin. 

Mielenkiintoiset brändit

Jälleenmyyjille tarjoamme koko laajan valikoimamme ihonhoitotuotteita. Valikoimassamme on neljä vakituista brändiä sekä vaihtuvat mielenkiintoiset online exclusive -brändit. Valikoimamme kasvaa jatkuvasti ja lisäämme uusia tuotteita mm. jälleenmyyjien toiveiden mukaan. 

Joustavaa kaupankäyntiä fyysisesti tai verkossa

Jälleenmyyjänä voit tilata tuotteita edullisesti suoraan verkkokaupastamme, verkkokauppamme toimii tukkuna useille pienyrityksille mutta voit toimia jälleenmyyjänämme myös ilman fyysistä yritystä. Jälleenmyyjämme saavat verkkokauppaamme käyttöön oman affiliatelinkin, jonka kautta tulleista tilauksista maksamme provision. Jälleenmyyjänä toimiminen on siis helppoa ja toimintamallimme läpinäkyvä.

Kiinnostuitko jälleenmyynnistä? Ota yhteyttä oheisella lomakkeella ja kysy lisää!