Korealainen 7 Skin Method

Tänään puhutaan tuotteiden kerrostamisesta, erityisesti kasvoveden ja hoitonesteen! Tuotteita kerrostamalla saat tehostettua ihonhoitoa ja saat heleän, täydellisen kosteutetun ihon.

Korealaiset ovat jo pidempään käyttäneet kerrostamiseen omaa tekniikkaa, jota kutsutaan nimellä 7 Skin Method. 7 Skin Methodissa kerrostetaan kosteuttavaa kasvovettä 7 kerrosta. Kyllä, 7 kerrosta. Kun tuotteita kerrostetaan, iho pystyy hyödyntämään kaiken kasvoveden määrän paremmin kuin että tuotetta lisäisi paksun kerroksen kerralla. Tämä tekniikka takaa ihollesi sen, että se varmasti saa kaiken tarvittavan määrän kosteutusta ja hoitoa.

Itse ainakin huomaan omasta kuivasta ihostani, että yksi kerros hoitavia tuotteita ei välttämättä aina ole tarpeeksi. Itse kerrostan välillä myös hoitavaa kasvovettä, sillä ne imeytyvät todella nopeasti mutta sisältävät paljon hoitavia ainesosia (mitä länsimaalaiset kasvovedet eivät yleensä sisällä). Tuotteita ei aina tarvitse kerrostaa jopa 7 kertaa, itse saatan kerrostaa tuotteita aamuisin esimerkiksi kahdesti ja illalla hieman useammin, jos ihoni kaipaa kosteutta.

7 Skin Methodiin tarvitset vain kosteuttavan hoitonesteen tai kasvoveden. 7 Skin Methodia ei kuitenkaan voi tehdä esim. kasvovoiteella, sillä niiden paksu koostumus imeytyy huonommin eivätkä ne sisällä yhtä paljon hoitavia ainesosia kuin esimerkiksi hoitonesteet. Kun kerrostat tuotteita, odota hetki että edellinen kerros imeytyy (ei tarvitse odottaa, että iho on täysin kuiva) ja lisää sitten seuraava kerros. Iho hyödyntää tuotteita paremmin kun ne lisätään pienissä kerroksissa.

Jos siis kaipaat ihonhoitorutiiniisi jotain vaihtelua (tai vähemmän tuotteita mutta enemmän hoitoa), kokeile kerrostaa hoitavaa kasvovettä tai hoitonestettä jopa 7 kertaa! Aina ei siis tarvitse kymmeniä purkkeja ja uusia tuotteita ihonhoidon tehostamiseen, sillä korealaisten ihonhoitotuotteiden koostumus on täydellinen kerrostamiseen. Kerrostamalla tuotteita saat tuotua ihollesi sen tarvitsemia hoitavia ainesosia.

Tuotteiden kerrostamiseen sopii siis ihan mikä tahansa sinulla oleva hoitoneste tai kasvovesi (mitä paksumpi tuote, sitä vaikeampi sitä on kerrostaa) mutta suosittelen erityisesti muutamaa tuotetta, joita kerrostamalla saat ihanan heleän ihon: