Tietoa korealaisesta kosmetiikasta

Korealainen kosmetiikka on noussut viime vuosina suureen suosioon ja nykyisin löydät korealaista kosmetiikkaa jopa päivittäistavarakaupoista. Korealainen kosmetiikka ei ole enää vain pienen piirin trendi, jota täytyy ostaa eBaysta vaan korealainen kosmetiikka vahvistaa koko ajan asemaansa myös suomalaisten arjessa. Mihin korealaisen kosmetiikan suuri suosio sitten perustuu?

Miksi kokeilla korealaista kosmetiikkaa?

Korealaisessa kosmetiikassa on todella hyvä hinta/laatusuhde. Korealaiset kosmetiikkatuotteet saattavat sisältää jopa 96% etanaseerumia, 50% kollageenia tai 40% hyaluronihappoa kun vastaavat länsimaalaiset tuotteet sisältävät näitä premium-ainesosia vain muutaman prosentin. Korealaiset ihonhoitotuotteet sisältävät yleensä paljon sellaisia ainesosia, joita länsimaissa käytetään vain selektiivisessä kosmetiikassa. Ostamalla siis korealaista kosmetiikkaa, saat laadukkaampia ihonhoitotuotteita edulliseen hintaan. 

Korealaiset ihonhoitotuotteet sisältävät myös laadukkaita ja tehokkaita ainesosia, joita länsimaissa ei juuri käytetä. Etanaseerumi on yksi tunnetuimmista korealaisen kosmetiikan ainesosista, joka korjaa ja uudistaa ihoa. Etanaseerumi on tästä syystä todella suosittu ainesosa korealaisissa anti-age tuotteissa.

Korealaisen kosmetiikan suosituimmat tuotteet ovat ehdottomasti erilaiset kangasnaamiot. Korealaiset kangasnaamiot sisältävät paljon ihoa kosteuttavaa ja hoitavaa seerumia, jonka vaikutuksen oikeasti näkee iholla.

Maailmanluokan innovaatiot ja laadukkaat raaka-aineet

Korealaisessa kosmetiikassa käytetään paljon luonnonmukaisia ainesosia ja kasviuutteita, jotka hellivät ja hoitavat ihoa. Tuotteissa korostuu uusimmat kosmetiikka-alan innovaatiot ja laadukkaat ainesosat.

Korealainen kosmetiikka on tunnettua uusista kosmetiikan innovaatioista ja maailmanluokan tuotekehityksestä. Koreasta on 2000- luvulla kehittynyt kosmetiikkateollisuuden mekka, jossa kilpailu käy kuumana. Jopa 90% alan innovaatioista tulee Koreasta ja kovan kilpailun ajamana brändit panostavat miljoonia tuotekehitykseen. Kun kilpailu on kovaa, tuotteiden täytyy olla entistä parempia ja tehokkaampia. Tästä syystä korealaiset kosmetiikkatuotteet ovat oikeasti tehokkaita ja harvoin löytää korealaisia tuotteita, jotka eivät täyttäisi korkeampiakin laatukriteerejä. Korealaiset innovaatiot rantautuvat länsimaalaiseen kosmetiikkaan yleensä vasta vuosia jälkeenpäin. Olet varmasti törmännyt BB-voiteisiin ja cushion-meikkivoiteisiin, kaikki nämä ovat Koreasta lähtöihin.

Korealaisen kosmetiikan edullisuus, laadukkaat ja oikeasti tehokkaat tuotteet tekevät korealaisesta kosmetiikasta alansa ehdottoman ykkösen, jota ei kannata jättää testaamatta.

Kokonaisvaltainen ihonhoitorutiini

Koreassa ihonhoitotuotteisiin panostamista pidetään itsestäänselvyytenä. Jo nuoressa iässä aloitettua ihonhoitorutiinia korostetaan yhtenä kauneuden kulmakivistä, jonka tulokset näkyvät pitkään. Siinä missä Suomessa keskitytään ”kaikki samassa paketissa”- tuotteisiin, saattaa korealaiseen ihonhoitorutiiniin kuulua kymmenen eri vaihetta ja jokaiseen löytyy oma tuotteensa. Koreassa myös lapsille opetetaan nuoresta lähtien ihonhoidon tärkeys, pelkkä saippualla pesu ei riitä. Korealaiset uskovat “iho ensin, sitten meikki” filosofiaan, jossa he pyrkivät ehkäisemään iho-ongelmia niiden peittämisen sijaan. 

Tutustu lisää korealaiseen 10-vaiheiseen ihonhoitorutiiniin. 

Korealainen kosmetiikka sopii myös miehille

Tiesitkö että Koreassa miehet käyttävät kosmetiikkaa yhtä paljon kuin naisetkin? Tuotteet sopivat jokaisen iholle eikä miesten tuotteita ole juuri erikseen merkitty.

Tutustu mm. näihin suosittuihin K-Beauty tuotteisiin!