Korealaisen kosmetiikan ja ihonhoidon opas

Kirjoitin jo tammikussa 2019 oppaan korealaisesta kosmetiikasta, jossa neuvon ja opastan ihohoidossa ja korealaisen kosmetiikan käytössä. Nyt opas on päivittynyt!

Tämä opas sopii hyvin korealaiseen kosmetiikkaan tutustumiseen ja ihonhoidon perusteisiin.

Tässä oppaassa jaan teille vinkkini oman ihonhoitorutiinin luomiseen ja ihosi oikeanlaiseen hoitoon. Jaan myös omat vinkkini ja tuotesuositukset, joilla voit esimerkiksi helposti aloittaa korealaisen kosmetiikan käytön. Vinkkini ovat hyvin maanläheisiä ja helposti lähestyttäviä, sillä toivon että korealaisesta kosmetiikasta tulisi osa kaikkien ihonhoitoa, ei pelkästään kosmetiikasta kiinnostuneiden. En myöskään itse hoida ihoani monimutkaisilla ihonhoitorutiineilla ja siksi halusinkin kirjoittaa teille “normaalin ihonhoidon oppaan”, jossa sinun ei tarvitse omistaa kymmeniä kosmetiikkapurkkeja.

Muistutan myös, että ihonhoidossa vinkkejä ja suosituksia on todella paljon ja jopa ihotautilääkärit ovat eri mieltä ihonhoitoon liittyvistä asioista. Osa suosittelee kuorintaa, osa ei. Osa suosittelee simppeliä ihonhoitorutiinia, osa suosittelee vähintään 15 tuotetta sisältävää rutiinia. Vinkit ja suositukset ovat siis puhtaasti omaan kokemukseeni perustuvia ja joku ihotautilääkäri saattaa olla kanssasi eri mieltä. En väitä olevani ammattilainen eikä tämä opas ole ammattikirjallisuutta. Tämä on ilmainen opas kaikille, jotka haluavat vinkkejä ihonhoitoon ja tuotesuosituksia korealaiseen kosmetiikkaan.

Olen sitä mieltä, että ihonhoidon pitäisi olla tehokasta ja hauskaa mutta myös helppoa! Kokeile siis rohkeasti uusia tuotteita ja erilaisia ihonhoitorutiineja!