Korealaiset kuorintavoiteet

Kuorinta on tärkeä osa korealaista ihonhoitoa ja korealaiset saattavat kuoria ihoa jopa joka päivä. Korealaiset kuorintavoiteet ovat yleensä todella hellävaraisia, ne poistavat iholta kuolleen ihosolukon ja epäpuhtaudet mutta eivät ärsytä tai vahingoita ihoa. En kuitenkaan itse suosittele tekemään kuorintaa päivittäin, yleensä muutama kerta viikossa riittää. Liiallinen kuorinta rasittaa ihoa ja saattaa jopa kuivattaa ihoa.

Korealaisista kuorintavoiteista löytyy ihania sokerikuorintoja ja myös täysin rakeettomia ns. kemiallisia kuorintoja. Beautykon valikoimassa olevat kuorintavoiteet eivät sisällä esimerkiksi muovisia rakeita tai iholle haitallisia teräviä rakeita (esim. pähkinäkuorinnat saattavat sisältää teräviä pähkinänpalasia, jotka vahingoittavat ihoa).

Skinfoodilla on ihania hemmottelevia sokerikuorintoja (jotka tuoksuvat taivaallisen hyvältä!), jotka samalla myös hoitavat ja kosteuttavat ihoa. Sokeri sulaa iholle hellävaraisesti eikä siten se raavi tai hankaa ihoa. Älä kuitenkaan hiero sokerikuorintoja iholle liian rajusti, hellävarainen pyörittely riittää.

Dewytreeltä löydät myös rakeettoman kuorinnan, joka murustuu iholle. Dewytreen kuorinta on täysin rakeeton ja kun sitä pyörittelee iholle, kuorintavoide murustuu iholle ja murut poistavat iholta epäpuhtaudet ja kuolleen ihosolukon. Dewytreen kuorintavoide sisältää mm. koivunmahlaa ja papaijaa, jotka hellävaraisesti kuorivat ihoa.

Unohda siis ajatukset ihoa raapivasta muovirakeita sisältävästä kuorinnasta, korealaiset kuorintavoiteet ovat hellävaraisia eivätkä ne rasita ihoa.

Korealaisista ihonhoitotuotteista löydät myös tehokkaita kemiallisia kuorintoja kuten BHA & AHA-happoja. Lue lisää AHA- & BHA-hapoista täältä.