Kosteusvoiteet kesäksi

Kesällä kannattaa suosia kevyitä ja raikkaita ihonhoitotuotteita. Kesällä ilma on kosteampaa, joten talvella käytettävät paksut voiteet voivat lämpiminä vuodenaikoina tukkia ihohuokosesi, ja iholle muodostuu epäpuhtauksia ja tukkeumia. Käytä kesällä siis nopeasti imeytyä ja kevyitä kosteusvoiteita (tai geelejä). Aloe-geelit sopivat loistavasti koko kropan kosteutukseen mutta myös kasvoille. Aloe myös rauhoittaa ja viilentää ihoa, minkä vuoksi se sopii loistavasti myös auringonoton jälkeen käytettäväksi.

Useista kosteusvoiteista löytyy myös geelimäinen kevyempi versio. Tässä muutama vinkkini kosteusvoiteisiin kesäksi, jotka kuitenkin myös kosteuttavat ihoa. Iho kuivuu erityisesti auringossa, joten kosteusvoidetta ei kannata kesälläkään unohtaa.

  • SKINFOOD Premium Lettuce & Cucumber Watery Cream on raikas ja kevyt kurkkua sekä lehtisalaattia sisältävä kosteusvoide. Vesipohjainen kosteusvoide syväkosteuttaa ihoa ja estää kosteuden haihtumista iholta. Kosteusvoide viilentää ihoa ja pitää ihon pehmeänä. Sisältää 10% lehtisalaattia, 10% kurkku-uutetta sekä 30% kurkkuvettä.
  • EYENLIP Super Aqua Moisture Cream. Super Aqua Moisture Cream on yksi verkkokauppamme suosituimmista tuotteista enkä yhtään ihmettele miksi! Kosteusvoide on koostumukseltaan kevyt ja se sopii loistavasti esimerkiksi meikin alle. Kosteusvoide sisältää hyaluronihappoa, joka kosteuttaa ihoa. Kosteusvoide sisältää myös niasiiniamidia (B3-vitamiini), joka kirkastaa ihoa sekä paljon kasviuutteita, jotka ravitsevat ja kosteuttavat ihoa.