Mikä ihmeen kaksoispuhdistus?

Korealaisen ihonhoitorutiinin ytimessä on ihon kunnollinen puhdistus, eli kaksoispuhdistus. Kaksoispuhdistuksessa iho puhdistetaan kahdella puhdistustuotteella, ensin öljypohjaisella puhdistustuotteella ja sen jälkeen vesipohjaisella puhdistustuotteella.

Öljypuhdistus sulattaa iholta hellävaraisesti meikin ja puhdistaa esimerkiksi aurinkosuojan. Öljypuhdistus sopii kaikille ihotyypistä huolimatta (myös rasvoittuvalle iholle!) ja se takaa sen, että ihosta tulee oikeasti puhdas. Usein kevyemmät vesipohjaiset puhdístusvaahdot eivät puhdista ihoa yhtä tehokkaasti kuin öljypuhdistus. Öljypuhdistus auttaa syväpuhdistamaan ihoa ja puhdistaa ihon liasta sekä meikistä tehokkaasti.

Vesipohjainen puhdistustuote (esim. puhdistusvaahto) viimeistelee puhdistuksen ja poistaa iholta viimeisetkin meikin jämät sekä öljyn.

Kaksoispuhdistus sopii kaikille ihotyypeille ja erityisesti siitä hyötyy epäpuhdas iho. Epäpuhtaan ihon hoidossa on tärkeää huolehtia ihon puhdistuksesta ja siihen kaksoispuhdistus sopii täydellisesti. Kaksoispuhdistus on myös hellävarainen menetelmä ihonpuhdistukseen, joten se ei ärsytä tai kuivata ihoa (kunhan tuotteet sopivat omalle ihotyypille!).