Miksi korealainen kosmetiikka on niin suosittua?

Korealainen kosmetiikka on ollut kosmetiikka-alan trendi jo muutaman vuoden eikä sen suosiolle näy loppua. Korealainen kosmetiikka ei nimittäin ole mikään hetkellinen trendi vaan se on muuttanut kosmetiikka-alaa pysyvästi.

Tässä muutama syy, miksi korealainen kosmetiikka on niin suosittua. 

1.Korealaisissa kosmetiikkatuotteissa on loistava hinta/laatusuhde. 

Korealaista kosmetiikkaa voi tiettyjen tuotteiden osalta verrata jopa selektiiviseen, ns. luksuskosmetiikkaan sillä tuotteet ovat todella laadukkaita. Korealaisen kosmetiikkatuotteet maksavat kuitenkin vain murto-osan siitä mitä luksuskosmetiikka länsimaissa maksaa. Korealaiset kosmetiikkatuotteet ovat lähtökohtaisesti siis edullisempia mutta laadukkaampia kuin vastaavat länsimaalaiset tuotteet. Ostamalla korealaista kosmetiikkaa saat siis rahoillesi parempaa vastinetta.

2. Ainutlaatuiset tuotteet ja ainesosat

Korealaisessa kosmetiikassa on myös useita erikoisuuksia kuten esimerkiksi etanaseerumi. Etanaseerumi uudistaa ja korjaa ihoa ja on yksi korealaisen kosmetiikan tehokkaimmista ja ainutlaatuisimmista ainesosista. Vastaavaa ainesosaa ei länsimaalaisesta kosmetiikasta löydy (tai minulla ei ainakaan ole tullut vastaan). Ainutlaatuiset tehokkaat ainesosat ovatkin siis yksi syy, miksi korealainen on kosmetiikka on niin suosittua.

Korealaiset hoitonesteet ovat myös yksi esimerkki ainutlaatuisista tuotteista sillä vastaavia tuotteita on todella vähän länsimaalaisessa kosmetiikassa.

Siinä kaksi tärkeintä syytä sille, miksi korealainen kosmetiikka on niin suosittua. Korealaiset kosmetiikkatuotteet yhdistettynä korealaiseen ihonhoitorutiiniin tuo oikeasti tuloksia ja ihonhoidosta tulee tehokasta. Korealainen ihonhoitorutiini perustuu ihon puhdistukseen, kosteutukseen ja suojaukseen. Sillä pyritään siihen, että iho voi ja näyttää hyvältä. Korealaisen kosmetiikan suosio ei perustu siis yksistään hyviin tuotteisiin vaan myös tehokkaaseen ihon hoitorutiiniin, jonka avulla ihmiset ovat saaneet ihonsa parempaan kuntoon ja ihon voimaan paremmin. Näin korealainen kosmetiikka ja korealainen ihonhoitorutiini on koukuttanut suomalaiset ja ihmiset ympäri maailmaa nopeasti.

Korealainen ihonhoito ja korealainen kosmetiikka on mullistanut kosmetiikka-alaa pysyvästi tehokkailla ja luonnonmukaisilla tuotteilla.

Tutustu suosituimpiin korealaisiin tuotteisiin: