Miten etanan lima tuotteisiin kerätään?

Etanan lima on suosittu ainesosa erityisesti korealaisissa kosmetiikkatuotteissa. Etanan lima, eli etanaseerumi, on tehokas ainesosa ihonhoidossa, joka mm. uudistaa ja korjaa ihoa. Etanan limaa käytetään paljon sen monien vaikutuksien vuoksi. Etanan lima auttaa akneen, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Se toimii niin anti-age ainesosana uudistaen ja korjaten ihoa mutta samalla auttaa häivyttämään myös aknen arpia.

Miten etanan limaa kerätään?

Valmistustavat toki vaihtelevat valmistajien mukaan mutta COSRX:n edustaja on kertonut etanan liman keräämisestä COSRX:n tuotteisiin:

COSRX käyttää tuotteissaan CoSeedBoPharm Co yritykseltä saatavaa etanan limaa. Etanat pääsevät vapaana pimeään ja hiljaiseen huoneeseen. Etanat jätetään huoneeseen n. 30 minuutin ajaksi, jonka aikana he liikkuvat ja jättävät jälkeensä etanan limaa. Prosessin aikana etanoihin ei kohdistu ulkopuolisia haittatekijöitä eikä etanoita pakoteta liman eritykseen.” Etanan liman keräys noudattaa siis yrityksen cruelty-free toimintatapaa.

Etanan limaa ei siis kerätä vahingoittamalla etanoita vahvistaa COSRX:n edustaja. Haastattelu annettu SokoGlam yritykselle ja vahvistettu meille 29.10.2020.