Näin aloitat korealaisen kosmetiikan käytön

Korealaisen kosmetiikan käytön aloittaminen saattaa tuntua haastavalta, sillä brändejä on satoja ja erilaisia tuotteita on todella paljon. On etanaseerumia, AHA & BHA -happoja, hoitonesteitä ja kertakäyttöisiä kangasnaamioita. Vähemmästäkin tulee valinnan vaikeus, jos tuotteisiin ei ole aiemmin tutustunut. Voi jopa tuntua helpommalta vaihtoehdolta ostaa se uusi Nivean perusvoide. Ei kuitenkaan huolta, vinkkieni avulla pääset helposti ja nopeasti testaamaan korealaista kosmetiikkaa ja ihastumaan siihen!

Jäitä hattuun

Jos et ole koskaan testannut korealaista kosmetiikkaa, älä innostu liikaa. Sanon tämän vain siksi, että säästät rahaa. Vaikka nettisivut pursuavat ihania ja hyvältä kuulostavia tuotteita, en suosittele ostamaan jokaista tuotetta vaan vaihda muutama tuote kerralla. Sen lisäksi, että säästät rahaa kun et innostuneena osta tuotteita, jotka eivät ihollesi sovi, ihosi kiittää myös. Kun vaihdat tuotteita pikkuhiljaa, ihosi ei ärsyynny uusista tuotteista. Jos ihosi on tottunut esimerkiksi perusvoiteisiin etkä ole hoitanut sitä liiemmin, ihollesi voi tulla shokkina kaikki uudet ainesosat ja tuotteet. Kun tutustunut tuotteisiin pikkuhiljaa, huomaat mitkä sopivat ihollesi ja mitkä tuotteet oikeasti toimivat juuri sinulla. Jos vaihdat kaikki 10 tuotetta kerralla, et voi tietää mikä juuri niistä tuotteista reagoi ihollasi hyvällä tai huonolla tavalla.

 Tuotesuositukset uudelle korealaisen kosmetiikan käyttäjälle

Jotta sinäkin pääset helposti käsiksi korealaisen kosmetiikan ihanuuteen ja saat kaiken mahdollisen hyödyn irti, suosittelen aloittamaan muutamalla helpolla tuotteella. Yksi helpoimmista, ja silti yksi tehokkaimmista, tuotteista ovat kangasnaamiot. Kangasnaamiot, eli sheet maskit, ovat kertakäyttöisiä kankaisia naamioita, joihin on imeytetty hoitavaa ja ravitsevaa seerumia. Kangasnaamion annetaan vaikuttaa iholla noin 20 minuuttia, jonka aikana hoitavat ainesosat imeytyvät ihoon. Teho on huomattavasti parempi kun seerumin ainesosat muhivat kangasnaamion alla eivätkä haihdu kasvoilta kuten kävisi ilman kangasta.

Kangasnaamioiden lisäksi korealaisen kosmetiikan parhainta antia ovat erilaiset hoitonesteet ja seerumit. Näitäkin on hyvin paljon erilaisia ja korealaiset itse kerrostavat useita tuotteita saadakseen haluamansa lopputuloksen. Tästä ei kuitenkaan kannata hämmentyä vaan kannattaa aloittaa tutustuminen yhdellä hoitonesteellä tai seerumilla. Hoitonesteellä ja seerumilla tehostat ihonhoitoasi eikä sinun tarvitse aluksi välttämättä lisätä muita ihonhoitorutiinin vaiheita. Suosittelen tutustumaan Holika Holikan 3 Seconds Starter hoitonesteeseen, joita on kolmea erilaista. Hoitonesteitä on kosteutettava, ikääntyvälle iholle sopiva sekä epäpuhtaalle iholle sopiva versio.

Suosittelen aina myös aloe veraa sisältäviä tuotteita, sillä ne sopivat lähes poikkeuksetta kaikille. Aloe vera kosteuttaa, rauhoittaa ja edistää solujen uudistumista. Se sopii ihon tehokosteutukseen, herkälle iholle rauhoittamaan ihoa ja ikääntyvälle & akneen taipuvaiselle iholle korjaamaan ja uudistamaan ihoa. Aloe-tuotteet ovat todella monipuolisia ja monivaikutteisia, jonka vuoksi ne ovat todella suosittuja myös kokeneempien kosmetiikkakuluttajien keskuudessa.

Kannattaa siis vaihtaa uusia tuotteita pikkuhiljaa ja lisätä ihonhoitorutiiniisi uusia tuotteita uusia vaiheita vähitellen. Ihonhoitorutiiniin kannattaa myös lisätä seerumi / hoitoneste, jos haluat jo heti tehostaa ihonhoitoasi.

Toivottavasti näillä vinkeillä pääset alkuun korealaisen kosmetiikan maailmaan. Minulle saa laittaa aina viestiä meidän somekanavissa (tai osoitteeseen asiakaspalvelu@beautyko.fi) ja neuvon lisää!