Online exclusive: Elizavecca

Iloisia uutisia!

Toinen Online Exclusive -brändimme on täällä: Elizavecca! Elizaveccaa on nyt vihdoin saatavilla virallisesti Suomesta. 

Elizavecca on nuori korealainen brändi, joka on kuitenkin ehtinyt jo saavuttaa suuren suosion maailmalla. Brändin tuotteet on kehitetty modernin teknologian avulla, jonka ansiosta ne kykenevät imeytymään tehokkaasti ihoon ja toimimaan syvemmällä tasolla. Elizavecca käyttää vain tarkoin valittuja raaka-aineita, ihon tarpeita ajatellen. Tuotteissa on käytetty runsaasti tehoaineita, kuten mm. etanaa, C-vitamiinia sekä kollageenia. Korealaiseen tapaan brändin tuotteet eivät ole pelkästään super tehokkaita, vaan niiden pakkaukset ovat myös erityisen suloiset!

Online exclusive valikoimaan on lisätty mm. ihania hoitavia kasvonaamioita, sekä ylellisiä kangasnaamiopaketteja. Esimerkiksi Green Piggy Collagen Jella Pack -kasvonaamio sisältää jopa 50% kollageenia, ja Milky Piggy Vitamin C 21% Ample Mask nimensä mukaan huikeat 21% kirkastavaa ja heleyttävää C-vitamiinia! Uutuutena verkkokaupassa on myös vartalokuorinta Milky Piggy Greentea Salt Body Scrub, joka jättää ihon pehmeäksi ja tasoittaa ihon sävyä.

Verkkokaupassa on nyt siis myynnissä rajattu erä Elizavecan ihania tuotteita. Kaikkiin online exclusive -tuotteisiin pääset tästä. Toimi siis nopeasti, sillä osa edellisen Online Exclusive -brändin tuotteista myytiin loppuun jo hetkessä!