Online Exclusive: The Saem

Online Exclusive -kategoriaan on saapunut uusi brändi – The Saem! The Saem on nyt virallisesti saatavilla Suomesta.

The Saem on korealainen brändi, joka on perustettu vuonna 2010. Brändin takana on yritys nimeltä Hankook Cosmetics, joka on perustettu 1980-luvulla. Hankook Cosmetics halusi perustaa brändin, joka on mahdollisimman ympäristöystävällinen ja ainesosiltaan turvallinen. The Saem -tuotteet ovatkin saaneet yli 600 turvallisuussertifikaattia ja vuoteen 2013 mennessä brändin tuotteissa lopetettiin ei-turvallisten ainesosien käyttö. Brändin slogan “Global Eco” on nähtävissä yrityksen tuotekehityksessä vahvasti.

The Saemin suosittu Urban Eco -tuotesarja sai alkunsa vuonna 2012, kun Urban Eco Harakeke Toner -kasvovesi julkaistiin. Brändi olikin maailman ensimmäinen kosmetiikkabrändi, joka käytti Uudessa-Seelannissa kasvavaa Harakeke -kasvia ihonhoitotuotteessa.

Harakeke (Phormium tenaz) on ikivihreä kasvi, jota Uuden-Seelannin alkuperäiskansaan kuuluvat Maori -kansat käyttivät päivittäisessä elämässä käytettävien vaatteiden, korien, köysien, paattien sekä talojen rakentamiseen. Viisi metriä korkeaksi kasvavan Harakeken lehdet ovat pehmeitä ja joustavia eivätkä homehdu helposti.

Urban Eco Harakeke -tuotesarjan tuotteissa käytetty Harakeke -kasvi tunnetaan kosteutuksen kuninkaana. Lehtien välissä oleva venyvä mahla kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja vie kosteuden syvälle ihoon. Tuotteissa käytetty mahla rauhoittaa ihoa ja parantaa ihon kosteustasapainoa.

Online exclusive valikoimastamme löydät suositun Urban Eco Harakeke -tuotesarjan tuotteita sekä kangasnaamioita, käsirasvoja ja Healing Tea Garden -tuotesarjan puhdistustuotteita.

Herkän ihon testit läpäissyt Urban Eco Harakeke Toner kasvovesi kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja palauttaa ihon kosteustasapainon. Kasvovedessä on käytetty mineraaliveden sijasta Harakeke -kasvin uutetta, mikä on kolme kertaa kosteuttavampi kuin Aloe Vera tai oliiviöljy. Geelimäinen kasvovesi on formuloitu orgaanisen tarhakehäkukan (calendula) uutteella ja lisäkosteutusta tuo Uuden-Seelannin manuka-hunaja.

Kiireisiin aamuihin täydellinen Healing Tea Garden Green Tea Cleansing Water puhdistusvesi poistaa iholta kevyen meikin sekä epäpuhtaudet ihohuokosista jättäen ihon kosteutetuksi ja raikkaaksi. Vesipohjainen puhdistusvesi on formuloitu Jirisan -vuorelta tulevan valkoisen teen uutteella. Valkoinen tee kirkastaa ja AHA-happo poistaa iholta kuolleet ihosolut. Puhdistusvedessä käytetty vihreä tee tulee vihreästä teestä tunnetun Boseongin alueelta. Vihreä tee sisältää aminohappoja sekä A, C & E-vitamiineja, jotka kosteuttavat ihoa. Rosmariinin lehtiuute kosteuttaa ihoa ja auttaa vahvistamaan ihon omaa kosteusmuuria.

Verkkokaupassa on nyt myynnissä rajoitettu määrä The Saemin laadukkaita tuotteita. Kaikkiin online exclusive -tuotteisiin pääset tästä. Mikäli mielit testata The Saemin suosittuja tuotteita, toimi nopeasti, sillä osa edellisten Online Exclusive -brändien tuotteista myytiin loppuun hetkessä.