Opas Eyenlipin naamioihin

Tässä blogipostauksessa ajattelin kertoa teille enemmän Eyenlipin naamioista. Eyenlipin naamioita on tällä hetkellä jo 14 erilaista, joten tässä teille pieni opas niihin!

Kaikki kangasnaamiot sisältävät seerumia eli mikään naamioista ei esimerkiksi kuivata ihoa. Itse käytän kuivalle iholleni säännöllisesti kaikkia naamioita sillä erilaisilla naamioilla on helppo tuoda iholle erilaisia vitamiineja ja tehoaineita.

Eyenlip Moisture Essence Sheet Mask:

 • Moisture Essence Sheet Mask Charcoal. Hiiltä sisältävä naamio puhdistaa ja kirkastaa ihoa. Hiili vähentää myös ihoärsytystä ja pienentää ihohuokosia. Sopii täydellisesti epäpuhtaalle iholle mutta käytän myös kuivalle iholle säännöllisesti puhdistamaan ihoa (erityisesti jos iholle tulee näppyjä!)
 • Moisture Essence Sheet Mask Aloe Vera. Aloe veraa sisältävä kangasnaamio kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Aloe vera on suosittu luonnonmukainen ainesosa, joka sopii herkän ja kuivan ihon ihonhoitoon. Aloe veraa käytetään myös ihovaurioiden korjaamiseen, esimerkiksi auringonoton jälkeen. Aloe on kuitenkin monipuolinen ainesosa, joka sopii käytettäväksi ympäri vuoden.
 • Moisture Essence Sheet Green Tea. Vihreää teetä sisältävä kangasnaamio sopii erityisesti rasvoittuvalle iholle, sillä se rauhoittaa ihoa ja vähentää ihon rasvoittumista. Vihreä tee sisältää jopa 20 kertaa enemmän antioksidantteja kuin C-vitamiini. Antioksidantit ehkäisevät tulehdusten syntymistä ja solujen vanhenemista, poistavat liiallisen talin, vähentävät tulehdusta ja turvotusta ja eliminoivat juuri niitä bakteereita, joista ihon tulehdustila johtuu. Täydellinen naamio rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle!
 • Moisture Essence Sheet Collagen. Kollageenia sisältävä kangasnaamio tehokosteuttaa ihoa ja sopii erityisesti kuivalle ja ikääntyvälle iholle. Kollageeni on tunnettu ainesosa ihon kosteuttajana, joka auttaa myös häivyttämään ihon pieniä juonteita.
 • Moisture Essence Sheet Snail. Etanaseerumia sisältävä kangasnaamio uudistaa ja korjaa ihoa. Kangasnaamio sopii loistavasti hoitamaan juonteita, kuivaa ihoa tai korjaamaan epäpuhtauksien jälkiä. Etanaseerumi myös rauhoittaa tulehduksia, tuhoaa bakteereja ja hoitaa ihoa. Suosittelen etanaseerumia sisältävää naamiota oikeastaan kaikille sillä se auttaa useisiin iho-ongelmiin.
 • Moisture Essence Sheet Hyaluronic Acid. Hyaluronihappoa sisältävä naamio tehokosteuttaa ihoa. Kangasnaamio auttaa ylläpitämään ihon kosteustasapainoa ja terveyttä tehden ihosta täyteläisen sekä nuorekkaamman näköisen.
 • Moisture Essence Sheet Mask Salmon Oil.  Yksi hoitavimmista ja ravitsevimmista naamioista (eikä tuoksu lohelta). Lohiöljyä sisältävä naamio sisältää paljon hyviä rasvohappoja ja vitamiineja, jotka ravitsevat ja hoitavat ihoa. Kangasnaamio sisältää D-vitamiinia ja rasvahappoja, jotka hoitavat ihoa ja vähentävät ihoärsytystä. Lohiöljy sisältää myös A ja E -vitamiinia.

Moisture Essence naamioiden lisäksi Eyenlipin naamioihin kuuluu uudet Superfood naamiot. Kaikki Superfood naamiot sisältävät paljon vitamiineja, jotka kosteuttavat ja kirkastavat ihoa.

Eyenlip Superfood Sheet Mask:

 • Superfood Sheet Mask Orange. Appelsiiniuutetta sisältävä kangasnaamio virkistää ja kosteuttaa ihoa.  Appelsiini sisältää mm. A ja C-vitamiinia, jotka hoitavat ihoa. Appelsiiniuute kirkastaa ihoa ja rauhoittaa rasvoittuvaa ihoa. Sopii siis loistavasti kuivalle ja myös rasvoittuvalle iholle.
 • Superfood Sheet Mask Blueberry. Mustikkauutetta sisältävä kangasnaamio sisältää paljon iholle hyviä antioksidantteja (A,C ja D vitamiinia). Antioksidantit auttavat ehkäisemään ihon ikääntymistä ja ryppyjen muodostumista. Mustikkanaamio sopii siis täydellisesti ikääntyvälle iholle!
 • Superfood Sheet Mask Green Tea. Vihreää teetä sisältävä kangasnaamio sopii erityisesti rasvoittuvalle iholle, sillä se rauhoittaa ihoa ja vähentää ihon rasvoittumista. Vihreä tee sisältää jopa 20 kertaa enemmän antioksidantteja kuin C-vitamiini. Antioksidantit ehkäisevät tulehdusten syntymistä ja solujen vanhenemista, poistavat liiallisen talin, vähentävät tulehdusta ja turvotusta ja eliminoivat juuri niitä bakteereita, joista ihon tulehdustila johtuu. Täydellinen naamio rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle!
 • Superfood Sheet Mask Avokado. Avokadoa sisältävä kangasnaamio kuivalle iholle. Avokado sisältää paljon iholle hyviä vitamiineja ja rasvahappoja. Avokado rauhoittaa, kosteuttaa ja ravitsee intensiivisesti ihoa. Suosittelen avokadonaamiota erityisesti kuivalle iholle.
 • Superfood Sheet Mask Tomato. Tomaattiuutetta sisältävä kangasnaamio. Tomaatti sisältää paljon iholle hyviä vitamiineja (B ja C -vitamiinia). Tomaattinaamio auttaa myös ehkäisemään epäpuhtauksia ja ihon ikääntymistä. Tomaattinaamio sopii kaikille ihotyypeille!
 • Superfood Sheet Mask Pumpkin. Kurpitsauutetta sisältävä kangasnaamio. Kurpitsa sisältää A, C ja E -vitamiineja ja antioksidantteja, jotka tekevät ihosta säteilevän ja heleän. Suosittelen kurpitsanaamiota kuivalle ja normaalille iholle ihoa heleyttämään ja kosteuttamaan.
 • Superfood Sheet Mask Pomegranate. Granaattiomenaa sisältävä kangasnaamio, joka virkistää ja heleyttää ihoa. Naamion sisältämät antioksidantit heleyttävät ihoa, joten tätäkin naamiota suosittelen erityisesti samealle ja kuivalle iholle.

Kangasnaamioiden käyttö

Suosittelen käyttämään kangasnaamioita muutaman kerran viikossa mutta sinänsä niistä ei ole mitään haittaa vaikka käyttäisitkin joka päivä. Kuten yllä jo mainitsin, kangasnaamiot sisältävät seerumia eivätkä esimerkiksi mitään kuorivia happoja, jotka olisivat iholle haitallisia joka päivä käytettynä. Erityisesti talvella jos ihosi tuntuu todella kuivalta, voi kangasnaamioita huoletta käyttää useammin.