Skinfood lanseerataan Pohjoismaissa!

Nyt vihdoin voimme julkaista uuden brändimme, joka tulee myyntiin tasan viikon päästä I Love Me -messuilla!

Uusin brändimme on Skinfood! Skinfood on yksi Korean isoimmista ja tunnetuimmista kosmetiikkabrändeistä, jonka historia ulottuu 1957 vuoteen asti. Skinfood on myös ensimmäinen kosmetiikkayritys, jonka tuotteet pohjautuvat ruokaan. Skinfoodin filosofia onkin, että iholle tulisi käyttää samoja laadukkaita raaka-aineita, joilla ruokimme kehoamme. Pääsimme kuuntelemaan Skinfoodin tarinaa suoraan yhdeltä Skinfoodin perustajajäsenistä yhteisellä lounaallamme lokakuun reissullani Koreassa. Meille on suuri kunnia päästä edustamaan Skinfoodia Pohjoismaissa, sillä tällä hetkellä brändiä myydään Euroopassa vain Sephorassa.

Kaikki Skinfoodin tuotteet sisältävät siis ruoassa käytettäviä ainesosia, kuten sokeria, hunajaa, greippiä ja kurkkua. Tuotteet sisältävät suuria määriä kyseisiä ainesosia, mm. suosittu mehiläisenvahaseerumi sisältää 63% mehiläisenvahaa ja 10% hunajaa. Greippiseerumi puolestaan sisältää 40% greippi-uutetta. Skinfood erottuu siis selkeästi muista korealaisista brändeistä tuotteillaan ja erilaisella brändillään.

Tiesitkö, että Skinfoodin tuotteissa käytetyt marjat tulevat Suomesta?

Skinfood julkaistaan siis Suomessa I Love Me messuilla 18.10.2019, jonka jälkeen tuotteet saapuvat myyntiin verkkokauppaamme. Vastaamme Skinfoodin maahantuonnista Pohjoismaihin.