SKINFOOD Premium Avocado ihonhoitosarja

SKINFOOD Premium Avocado on avokadoa sisältävä ihonhoitosarja, joka on erityisesti kuivalle iholle kehitetty. Avokado on ravintorikas hedelmä, joka tuo iholle hoitoa ja kosteutta. Pieni määrä avokadoa sisältää lähes 20 erilaista vitamiinia, mineraaleja, kuituja, rautaa sekä betakaroteenia. Tärkeimmät vitamiinit iholle ovat C-, E-, ja B-vitamiinit (erityisesti folaatti sekä B5- ja B6-vitamiinit). Avokado sisältää myös paljon hyviä rasvahappoja, jotka kosteuttavat ja hoitavat kuivaa ihoa.

SKINFOOD:n avokadotuotteissa on oikeasti myös isot määrät avokadoa, jopa 35%. Suuren avokadopitoisuuden vuoksi tuotteiden koostumus on hieman paksumpaa ja siten se sopii täydellisesti kuivalle iholle.

Premium Avocado sarja sisältää:

Käytän itse kuivalle iholleni avokadovoidetta öisin sillä se on melkoisen paksu päivällä käytettäväksi esimerkiksi meikin alla. Toki jos ihosi on todella todella kuiva, kannattaa sitä käyttää myös päivällä. Hoitoneste ja kasvovesi sopivat myös päiväksi sillä vaikka ne ovat normaalia kasvovettä ja hoitonestettä paksumpia, ne imeytyvät silti nopeasti eikä rullaa meikin alla.