SKINFOOD Premium Lettuce & Cucumber ihonhoitosarja

SKINFOOD Premium Lettuce & Cucumber ihonhoitosarja on kurkkua ja lehtisalaattia sisältävä sarja, jonka tuotteet ovat kevyitä ja raikkaita. Tuotteet ovat täynnä kosteuttavia ainesosia mutta kevyen koostumuksen vuoksi tuotesarja on täydellinen rasvoittuvalle iholle. Sarjan tuotteet myös rauhoittavat ja viilentävät ihoa. Ihonhoitosarjan pääraaka-aineet ovat kurkku sekä lehtisalaatti.  Kurkku on täynnä C-vitamiinia, joka auttaa palauttamaan ja stimuloimaan ihon kollageenin tuotantoa kiinteämmän ja terveellisemmän ihon saavuttamiseksi.

Lehtisalaatti puolestaan sisältää paljon mineraaleja sekä A-vitamiinia, joka kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa. SKINFOOD käyttää tuotteissaan vain orgaanista kurkkua ja lehtisalaattia.

SKINFOOD Premium Lettuce & Cucumber ihonhoitosarjan tuotteet sisältävät suuria määriä kurkkua ja lehtisalaattia, jopa 50%. Tuotteet sopivat sekä kuivalle iholle että rasvoittuvalle iholle (myös toki sekaiholle!). Tuotteiden koostumus on kevyt, joten ihosi on todella kuiva, suosittelen Skinfoodin Premium Avocado sarjaa. 

SKINFOOD Premium Lettuce & Cucumber ihonhoitosarja sisältää:

Sarja koostuu siis kevyestä ja raikkaasta kasvovedestä, ihanan virkistävästä hoitonesteestä sekä kevyestä voiteesta, joka sopii hyvin esimerkiksi meikin alle.