SKINFOOD Royal Honey Propolis ihonhoitosarja

SKINFOOD Royal Honey Propolis on propolista eli mehiläisen kittivahaa sisältävä ihonhoitosarja, joka on erityisesti kuivalle ja ikääntyvälle iholle kehitetty mutta sarja sopii lähes kaikille. Propoliksen lisäksi tuotteet sisältävät hunajaa ja kuningatarhyytelöä. Hunaja on luonnollinen ainesosa ihonhoidossa, joka mm. tehokosteuttaa ihoa ja se on tunnettu myös anti-age vaikutuksistaan. Hunajassa on ihoa suojaavia ja hoitavia entsyymejä, kasvihappoja, se kirkastaa ja ravitsee ihoa.

Mehiläisen kittivaha (propolis) puolestaan sisältää paljon vitamiineja ja mineraaleja, jotka hoitavat ihoa. Propolis nopeuttaa ihovaurioiden paranemista, tasoittaa ihon sävyä ja auttaa pigmenttimuutoksiin. Propolis myös tukee ihon uudistumista, rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa. Royal Honey Propolis ihonhoitosarja on siis täydellinen anti-age ihonhoitosarja!

SKINFOOD:n propolistuotteissa on oikeasti myös isot määrät propolista eli mehiläisen kittivahaa, jopa 63%. Sarjan hoitoneste sisältää 83% pelkästään propolista, hunajaa sekä kuningatarhyytelöä. Sarjan hoitoneste onkin yksi verkkokauppamme parhaista seerumeista ja ainesosien puolesta se peittoaa helposti kalliimmat, selektiiviset seerumit.

Royal Honey Propolis sarja sisältää:

Royal Honey Propolis sarja sopii mielestäni lähes kaikille, sillä se on lähes tuoksuton (esimerkiksi hoitonesteeseen ei ole lisätty tuoksuja) ja sisältää paljon luonnollisia ainesosia, kuten hunajaa. Sarjan hoitoneste on lähes kulttimaineessa ja sen viimeisin palkinto on vuodelta 2018 kun se palkittiin parhaana ainesosana Singles Cosmetics Awardseissa.