SKINFOOD – syötävän herkullista ihonhoitoa

Miltä kuulostaisi levittää ihollesi aitoja mansikoita ja mustaa sokeria sisältävää kasvonaamiota?

Tai helliä hipiääsi ultrakosteuttavalla hoitonesteellä, joka sisältää muiden tehoaineiden lisäksi jopa 10% pelkkää puhdasta hunajaa?

Kesäkuumalla haluaisit ehkä suihkutella kasvojasi piristävällä, greippiuutetta sisältävällä kosteuttavalla kasvovedellä, joka hetkessä raikastaa ihosi helteiselläkin kelillä.

SKINFOOD on kosmetiikkabrändi, jonka valikoimasta löydät kaiken tämän sekä paljon muita, syötävän herkullisia (ja tehokkaita!) ihonhoitotuotteita.

Koko SKINFOOD -brändi ja heidän kaikki tuotteensa perustuvat ruokaan, ensimmäisenä koko maailmassa. Merkin keskeinen filosofia onkin, että ihmisen kuuluisi hoitaa ihoaan samalla tavalla kuin kehoaan, laadukkailla ja ravitsevilla ainesosilla.

SKINFOOD on yksi isoimmista ja suosituimmista korealaisen kosmetiikan brändeistä. En ihmettele tätä yhtään, sillä merkin kaikki tuotteet ovat pullollaan laadukkaita, luonnonmukaisia ainesosia, kuten mansikkaa, avokadoa, mustaa sokeria ja hunajaa. Nam!

Ja nyt me Beautykolla tarjoamme SKINFOODIN herkulliset tuotteet sinulle ensimmäisenä Suomessa! Joko olet tutustunut tuotteisiin?

P.S Vaikka tuotteet ovat syötävän herkullisia ja tuoksuvat mielettömältä, ethän silti syö tuotteita ;)