Suosituimmat K-Beauty tuotteet

Oletko tutustumassa korealaiseen kosmetiikkaan ensimmäistä kertaa? Tässä vinkkimme korealaiseen kosmetiikkaan!

 

 

Miksi korealainen kosmetiikka?

  • Korealainen ihonhoito perustuu kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin luonnonmukaisilla tuotteilla, jotka tuovat jokaisen arkeen luksusta.
  • Korealainen kosmetiikka on luonnonmukaista, eläinkokeetonta ja oikeasti tehokasta! Siinä missä länsimaissa 1% kasviuutetta tarkoittaa luonnollisuutta, Koreassa luonnollisen raaka-aineen pitoisuus voi olla jopa 95%.
  • Ostamalla siis korealaista kosmetiikkaa, saat laadukkaampia tuotteita edulliseen hintaan.

Korealaisen kosmetiikan sielu, ja ehdottomasti eniten ostetuin tuoteryhmä, on kankaiset kasvonaamiot eli sheet maskit. Kangasnaamiot ovat loistava tapa tehostaa ihonhoitoa sillä ne sisältävät paljon tehokkaita aineosia. Sheet maskit toimivat kasvohoitona kotona! Kangasnaamion kangas ehkäisee ainesosien haihtumisen iholta, minkä ansiosta iho saa rauhassa nauttia sitä kosteuttavista ja hoitavista ainesosista. Kangasnaamioita kannattaa käyttää myös lentokoneessa. Lentokoneiden kuiva ilma kuivattaa ihoa mutta kangasnaamiolla saat nopeasti korjattua ihon kosteustasapainon.

Korealaisen kosmetiikan yksi suosituimmista tuoteryhmistä on myös aloe veraa sisältävät tuotteet. Länsimaalaisissa tuotteissa saattaa olla vain muutama prosentti aloe veraa kun korealaisissa tuotteissa on aloe veraa on jopa 99%. Suosittelemme testaamaan erityisesti monikäyttöistä kosteusvoidetta, joka sisältää jopa 99% aloe veraa. Aloe vera-tuotteet sopivat täydellisesti myös herkälle iholle, sillä aloe vera rauhoittaa ihoa.

Näiden tuotteiden menekin olemme huomanneet myös B2B asiakkaidemme myyntipisteissä, kangasnaamioita ja aloe vera-tuotteita menee todella paljon!

Tutustu esimerkiksi näihin tuotteisiin!