Tietoa meistä

kevään ihonhoito

Beautykon tarina alkoi ihastuksesta korealaiseen kosmetiikkaan

"Moikka! Olen Jenni Ahokas, Beautyko Import Oy:n perustaja ja yrittäjä. Perustin ensimmäisen korealaisen kosmetiikan verkkokauppani 2017 kun ystäväni sai minut innostumaan korealaisesta kosmetiikasta. Innostuin tehokkaista ja ainutlaatuisista tuotteista, ne olivat jotain erilaista, jota ei vielä länsimaissa juuri tunnettu. Korealaisista tuotteista löysin myös mm. etanaseerumin, vastaavaa tuotetta ei länsimaalaisten brändien valikoimasta löydy."

Tie maahantuojaksi

2019 päätin siirtyä maahantuojaksi ja tällä hetkellä maahantuon neljää ihonhoitobrändiä suoraan Koreasta, valikoimassa on myös vaihtelevia online exclusive -brändejä. Maahantuojana vastaan brändieni myynnistä ja markkinoinnista Suomessa ja Pohjoismaissa. Asiakkaitani on mm. SOK, Stockmann, Lyko ja Bangerhead, joten löydät huippulaadukkaita korealaisia tuotteita lähes 200 myymälästä ympäri Suomen. Isojen jälleenmyyjien lisäksi teitä palvelee yli 100 pienempää jälleenmyyjää ympäri Suomen Sodankylästä Helsinkiin.

Skinfood-Royal-Honey-Essence-1

Poikkeuksellinen hinta-laatusuhde

Minulla on alusta asti ollut tavoitteena innostaa yhä useampi suomalainen testaamaan korealaista kosmetiikkaa sillä niissä kohtaa poikkeuksellisen hyvä hinta/laatusuhde.

Korealainen hyaluronihapposeerumi saattaa sisältää jopa 98% hyaluronihappoa (Elizaveccan hyaluronihapposeerumi) kun vastaava länsimaalainen hyaluronihapposeerumi sisältää alle 10%. Korealaisen kosmetiikan avulla saat siis parempaa vastinetta rahoillesi ja parempia tuotteita. Haluan oikeasti auttaa asiakkaitani ihonhoidossa sillä tiedän, kuinka vaikeaa on löytää hyviä ihonhoitotuotteita.

Turvallisuus ennen kaikkea

Kaikki myymäni tuotteet ovat CPNP-rekisteröityjä ja niille on teetetty turvallisuusselvitys. EU:n lainsäädäntö vaatii nämä dokumentit kaikille kosmetiikkatuotteille. Näiden lisäksi myös Tulli valvoo kosmetiikkaa ja tekee säännöllisesti tutkimuksia Suomeen saapuville tuotteille. Kaikki brändini ovat siis taatusti turvallisia ja tuotteet tutkittuja.

Yhdistyminen Beareliin

Beautykon organisaatio kasvoi tammikuussa 2021 kun Bearel Oy yhdistyi Beautykoon. Bearel Oy toimii Beautyko Import Oy:n itsenäisenä tytäryhtiönä. Tämä on minulle yrittäjänä todella iso askel eteenpäin sillä Beautyko on nyt Suomen johtava korealaisen kosmetiikan jälleenmyyjä niin yritys- kuin kuluttajapuolella.

Kun aloitin yrittäjänä, Beautykon varasto oli yksi hylly makuuhuoneemme nurkassa. Siitä on tultu pitkä matka eteenpäin ja siitä kiitos kuuluu asiakkailleni. Teitä tulemme jatkossakin palvelemaan verkkokaupassamme ja kattavasti jälleenmyyjiemme avulla ympäri Suomen, jotta saisit korealaiset ihonhoitotuotteesi helposti ja nopeasti,  vaikkapa kauppareissulla.

beautykon tiimi