All I Want From COSRX -lahjapakkaus

29,90 

Lahjapakkaus sisältää matkakokoisen COSRX:n puhdistusvaahdon sekä täysikokoisen pakkauksen ihoa puhdistavia hoitolappuja.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): sku11112 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

All I Want From COSRX -lahjapakkaus sisältää brändin suosikkituotteet ihonpuhdistukseen. Pakkaus sisältää matkakokoisen puhdistusaineen sekä täysikokoisen pakkauksen ihoa puhdistavia hoitolappuja.

COSRX Low pH Good Morning Gel Cleanser (50ml) on matalan pH-arvon puhdistusgeeli, joka on Cosrx:n yksi suosituimmista tuotteista! Puhdistusgeelin pH-arvo on ihon luontaisen pH-arvon mukaisesti 5, joten se ei kuivata eikä ärsytä ihoa. Teepuuöljy yhdessä BHA-hapon kanssa auttavat ehkäisemään epäpuhtauksien syntymistä ja tasapainottavat ihon rasvoittumista. Puhdistusgeeli jättää ihon täydellisen puhtaaksi, kirkkaaksi ja heleäksi, ilman kiristävää tunnetta iholla

COSRX One Step Original Clear Pad pakkaus sisältää 70kpl ihoa kuorivia hoitolappuja. Hoitolaput ehkäisevät epäpuhtauksien muodostumista ja auttavat rasvaisen ja akneihon hoidossa. Lappuihin imeytetty hoitoneste sisältää 1% salisyylihappoa ja 85,9% pajukuorivettä, jotka molemmat rauhoittavat ja puhdistavat ihoa hellävaraisesti. Aktiiviaineet syväpuhdistavat ihohuokosista talia ja epäpuhtauksia pitäen ihon puhtaana, pehmeänä ja tasapainossa.

Tuotteet sopivat täydellisesti ongelmaiholle sekä rasvoittuvan ihon hoitoon.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “All I Want From COSRX -lahjapakkaus”

Ainesosat