COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream

4.00 out of 5
(2 tuotearviota)

30,90 

92% etanaseerumia sisältävä kosteusvoide kosteuttaa ja uudistaa ihoa.

100g

Varastossa

Kuvaus

COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream on etanaseerumia sisältävä kosteusvoide. Sisältää jopa 92% pelkkää etanaseerumia. Etanaseerumi on tunnettu kyvystään uudistaa ihoa ja korjata sen vaurioita. Kosteusvoide sopii loistavasti hoitamaan juonteita, kuivaa ihoa tai korjaamaan epäpuhtauksien jälkiä. Etanaseerumi myös rauhoittaa tulehduksia, tuhoaa bakteereja ja hoitaa ihoa. Etanaseerumi auttaa siis useisiin iho-ongelmiin.

COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream sopii kaikille ihotyypeille. Ei sisällä lisättyjä hajusteita.

Käyttö

Levitä voidetta pieni määrä kasvoille ja anna imeytyä.

2 arviota tuotteelle COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream

  1. 5 out of 5

    Katja

    Kiva koostumus. Hieman geelimäisempi ja kevyempi verrattuna Dewytreen vastaavaan, joka oli käytössä ennen tätä, mutta silti paksua. Loistava normaalilla iholla yövoiteena.

  2. 3 out of 5

    Kiti

    Vaikka laitan vain pienen määrän, tämä tekee ihostani liian rasvaisen ja tuntuu, ettei ihoni jaksa imeä tuotetta. Liekö vain alkujärkytystä, kun vihdoin iho saakin tarvitsemaansa hoitoa 😃 yöksi hyvä, päiväksi liian raskas.

Lisää arvio

Ainesosat


Snail Secretion Filtrate, Betaine, Caprylic/Capric Triglyceride, Butylene Glycol, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Cetearyl Alcohol, Carbomer, Ethyl Hexanediol, Phenoxyethanol, Arginine, Dimethicone, Sodium Polyacrylate, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Palmitic Acid, Panthenol, Xanthan Gum, Stearic Acid, Adenosine, Aqua/Water, Myristic Acid