COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

4.94 viidestä
(16 tuotearviota)

29,90 

96% etanaseerumia sisältävä hoitoneste uudistaa ja korjaa ihoa.

100ml

Varasto loppu

Kuvaus

COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence on 96% etanaseerumia sisältävä hoitoneste. Etanaseerumi on tunnettu kyvystään uudistaa ihoa ja korjata sen vaurioita. Hoitoneste sopii loistavasti hoitamaan juonteita, kuivaa ihoa tai häivyttämään epäpuhtauksien jälkiä. Etanaseerumi myös rauhoittaa tulehduksia, tuhoaa bakteereja ja hoitaa ihoa. Etanaseerumi auttaa siis useisiin iho-ongelmiin.

Hoitoneste tekee ihosta heleän ja kosteutetun.

COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence sopii kaikille ihotyypeille.

Käyttö

Lisää hoitonestettä pieni määrä kasvoille ja anna imeytyä. Käytetään puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen.

16 arviota tuotteelle COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

 1. 5 viidestä

  Katja

  Paras hoitoneste mitä olen ikinä käyttänyt! Jota kyllä tituleeraan seerumiksi huikean pitoisuuden vuoksi.

 2. 5 viidestä

  Janika

  Tää hoitoneste on todella hyvää, ihosta tulee sileä ja pehmeä.

 3. 5 viidestä

  Pia

  Ihanan tahmea, mutta levittyy ja imeytyy helposti kasvoille ja viikln käytön jälkeen ihosi on pehmeämpin kuin koskaan aikaisemmin. Tätä en vaihda enään mihinkään muuhun tuotteeseen.

 4. 5 viidestä

  Veera

  Paras kokeilemani hoitoneste! Ihanan kevyt, mutta erittäin tehokas! Omat miliumit ovat hävinneet lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen. Loistava tuote, iso suositus tälle!

 5. 5 viidestä

  Minna

  Tosi hyvin kosteuttava hoitoneste, ehkä paras mitä olen ikinä käyttänyt.

 6. 5 viidestä

  Emma

  Todella kosteuttava ja riittoisa hoitoneste. Vain kaksi pisaraa riittää koko kasvoille. Tuoksuttomuudesta plussaa! Tämä tuote sopii omalle herkkälle iholle tosi hyvin :)

 7. 5 viidestä

  Riina

  Hyvin levittyvä seerumi, joka ei tahmaa. Pienikin määrä riittää kosteuttamaan. Sopii hyvin herkälle iholleni. Suosikki tuotteeni!

 8. 5 viidestä

  Minna

  Paras etanatuote mitä minulla on koskaan ollut! Tekee ihosta ihanan pehmeän ja tämä on todella riittoisa, yksi pumppaus riittää hyvin koko kasvoille.

 9. 5 viidestä

  Kati

  Venyvä, kevyeltä tuntuva mutta tehokas hoitoneste. Riittoisa, helppo annostella. Tuoksuttomuudesta lisäpisteet. Uusin suosikkini ja tehopari Snail 92 Creamille. Vahva suositus.

 10. 5 viidestä

  Hanna

  Parasta seerumia mitä on kokeillut. Pienet näpyt ja ärtynyt iho helpottaneet huomattavasti. Imeytyy nopeasti, eikä jätä kalvoa tai kuoriudu iholle. Pakkaus on todella riittoisa. Aion jatkossakin käyttää tätä.

 11. 5 viidestä

  Katja

  Paras hoitoneste koskaan! Tosi riittoisa, minulle riittää yksi painallus pumppupullosta koko kasvoille. En vaihda tätä ikinä muuhun. Sopii omalle akneen taipuvaiselle iholleni niin täydellisesti, että tämä yhdessä Snail 92 voiteen kanssa saavat seurata minua hautaan asti.

 12. 5 viidestä

  Senja

  Tämä on hoitoneste johon palaan aina uudestaan ja uudestaan. Iho tuntuu olevan paremmassa kunnossa aina kun tämä on käytössä.

 13. 5 viidestä

  Ninni Nurminen

  Parasta mitä tiedän ❤️ iho muuttunut jo viikossa silkin pehmeäksi, plussaa tuoksuttomuudesta.

 14. 5 viidestä

  Maya

  Tasoittanut ihoni epätasaisuuksia kuten aknearpia. Rauhoittaa punoittavaa ihoa, Ei tahmaa vaikka venyvää alkuun onkin pullosta otettaessa vaan imeytyy hyvin. Iho on nykyään superpehmeä, eron huomasi alle viikossa!

 15. 5 viidestä

  Niina

  Ykkös tuotteeni josta en luovu! Helppo levittää ja imeytyy mielestäni hyvin! Rauhoittaa ihoa hyvin ja tekee pehmeäksi.

 16. 4 viidestä

  Elina

  Erittäin riittoisa, pari pumppausta riittää koko kasvoille. Sopivan kevyt kesäsäähän ja imeytyy nopeasti. Ihosta tulee pehmeä ja kosteutettu. En ole huomannut vaikuttavan epäpuhtauksiin.

Lisää arvio

Ainesosat


Snail Secretion Filtrate, Betaine, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Ethyl Hexanediol, Phenoxyethanol, Sodium Polyacrylate, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Carbomer, Panthenol, Arginine, Aqua/Watere