COSRX AHA 7 Whitehead Power Liquid

5.00 viidestä
(3 tuotearviota)

24,90 

AHA-happoja sisältävä kuoriva ja kosteuttava hoitoneste kirkastaa ja kuorii ihoa hellävaraisesti.

100ml

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 111 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

COSRX AHA 7 Whitehead Power Liquid on kevyesti ihoa kuoriva ja kirkastava hoitoneste. Tuote sisältää 7% AHA-happoa, joka kirkastaa ja kuorii ihoa hellävaraisesti. Hoitoneste sisältää 75% omenavettä, jossa on luontaisia AHA-happoja ja glykolihappoa, jotka kuorivat ja kosteuttavat ihoa. Sisältää myös tehokosteuttavaa hyaluronihappoa. Hoitoneste poistaa iholta hellävaraisesti kuolleen ihosolukon kosteuttaen samalla ihoa.

COSRX AHA 7 Whitehead Power Liquid sopii erityisesti kuivalle ja rasvoittuvalle iholle.

Vegaaninen.

Käyttö

Lisää tuotetta vanulappuun ja käy sillä kasvot läpi. Aloita tuotteen käyttö vain muutaman kerran viikossa ja lisää tuotteen käyttöä, kun ihosi on tottunut tuotteeseen. Happotuotteet voivat ärsyttää ihoa jos ihosi ei ole tottunut niihin.

3 arviota tuotteelle COSRX AHA 7 Whitehead Power Liquid

 1. 5 viidestä

  Taina

  Kirkastaa ihon sävyä hyvin. Minulla ei kihelmöinyt eikä punoittanut ihossa. Käyttänyt 2 kertaa viikossa tuotetta. Normaali iho.

 2. 5 viidestä

  Kata

  Ihanasti kirkastaa ja tuntuu että siloittaa ihoa heti muutaman käytön jälkeen jo. Aivan ihana tuote! Ei aiheuttanut mitään ärsytystä kasvoilla.

 3. 5 viidestä

  Katja

  Ei aiheuta minulla mitään ärsytystä kasvoilla vaikka on hieman couperoottinen ihokin minulla. Tuntuu aina että karheudet häviää ja ihon pinta silenee. Kirkastanut ihon sävyä ihanasti kyllä.

Lisää arvio

Ainesosat


Pyrus Malus Fruit Water, Butylene Glycol, Glycolic Acid, Aqua/Water, Niacinamide, Sodium Hydroxide, 1,2-Hexanediol, Ethyl Hexanediol, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum