COSRX Master Patch Clear Fit

5.00 viidestä
(1 tuotearvio)

6,90 

Ohuet, mattapintaiset ja huomaamattomat finnilaastarit soveltuvat käytettäväksi myös päivällä (ja halutessasi meikin alle)!

Pakkaus sisältää 18 finnilaastaria.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 215 Osastot: , , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

COSRX Master Patch Clear Fit -finnilaastarit suojaavat finniä yön yli ja auttavat sitä paranemaan nopeammin. Kuten tavallisilla laastareilla peitettävät haaverit, myös finnit ovat ihon tulehduksia, jotka hyötyvät puhtaasta ympäristöstä. Clear Fit -laastarit eroavat Original Fit -laastareista niin, että ne ovat ohuempia ja sulautuvat ihon sävyyn. Huomaamattomia, mattapintaisia laastareita voit siis käyttää myös päivisin ja halutessasi meikin alla!

COSRX Master Patch Clear Fit -laastarit ovat hydrokolloidisidosta, jota käytetään mm. rakkolaastareissa, sillä se:

  • On huomaamaton ja sulautuu esim. rakkolaastarin tavoin ihon sävyyn
  • Tarttuu itsestään ihoon ja pysyy hyvin
  • Luo peitettävän alueen sisälle kostean ympäristön, joka edistää paranemista

Finnilaastarien teho perustuu siihen, että laastarit keräävät alleen kosteutta. Lämmin, kostea ja puhdas ympäristö on otollinen finnin paranemiselle ja aknearpien muodostumisen ehkäisemiselle.

COSRX:n ohuet finnilaastarit on pakattu uudelleensuljettavaan pussiin. Itse laastariarkkia suojaa ohut muovikerros, jota raottamalla saat poimittua uuden laastarin käyttöön. Samalla käyttämättömät laastarit pysyvät hygieenisinä.

Käyttö:

Käytä puhtaalle ja kuivalle iholle. Jos olet jo tehnyt ihonhoitorutiinin, voit pyyhkäistä finnin esim. kostealla vanupuikolla puhtaaksi. Kun alue on kuiva, voit lisätä laastarin. Anna vaikuttaa yön yli tai enintään 12 tuntia.

Jos finni on ns. kypsä tai olet puristanut sen, päälle asetettu laastari imee itseensä finnissä olevan nesteen, jolloin se muuttuu valkoiseksi. Jos laitat laastarin vielä aktiivisesti tulehtuneelle tai syvällä ihossa olevalle näpylle, laastari laskee turvotusta ja auttaa finniä parantumaan nopeammin.

Pakkaus sisältää 18 finnilaastaria kolmessa eri koossa.

1 arvio tuotteelle COSRX Master Patch Clear Fit

  1. 5 viidestä

    Hanna-Kaisa

    Ah, finniä hoitava lappunen, joka on näkymätön! Näin saan pidettyä näppini erossa näppylästä, enkä näytä hassulta. Uusi luottotuote!

Lisää arvio

Ainesosat


Polyurethane Film, Cellulose Gum, Styrene Isoprene Styrene Block Copolymer, Polyisobutylene, Petroleum Resin, Liquid Paraffin, Tetrakis Methane