COSRX Master Patch Original Fit

5.00 viidestä
(2 tuotearviota)

6,90 

Tehokkaat finnilaastarit suojaavat näppyä ja edesauttavat sen paranemista.

24 finnilaastaria

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 214 Osastot: , , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

COSRX Master Patch Original Fit -finnilaastarit suojaavat finniä yön yli ja auttavat sitä paranemaan nopeammin. Kuten tavallisilla laastareilla peitettävät haaverit, myös finnit ovat ihon tulehduksia, jotka hyötyvät puhtaasta ympäristöstä.

COSRX Master Patch Original Fit -laastarit ovat hydrokolloidisidosta, jota käytetään mm. rakkolaastareissa, sillä se:

 • On huomaamaton ja sulautuu esim. rakkolaastarin tavoin ihon sävyyn
 • Tarttuu itsestään ihoon ja pysyy hyvin
 • Luo peitettävän alueen sisälle kostean ympäristön, joka edistää paranemista

Finnilaastarien teho perustuu siihen, että laastarit keräävät alleen kosteutta. Lämmin, kostea ja puhdas ympäristö on otollinen finnin paranemiselle ja aknearpien muodostumisen ehkäisemiselle.

COSRX:n ohuet finnilaastarit on pakattu uudelleensuljettavaan pussiin. Itse laastariarkkia suojaa ohut muovikerros, jota raottamalla saat poimittua uuden laastarin käyttöön. Samalla käyttämättömät laastarit pysyvät hygieenisinä.

Käyttö:

Käytä puhtaalle ja kuivalle iholle. Jos olet jo tehnyt illan ihonhoitorutiinin, voit pyyhkäistä finnin esim. kostealla vanupuikolla puhtaaksi. Kun alue on kuiva, voit lisätä laastarin. Anna vaikuttaa yön yli, enintään 12 tuntia. Päiväkäyttöön suosittelemme kokeilemaan Clear Fit -versiota, joka on mattapintainen ja huomaamattomampi kuin Original Fit.

Jos finni on ns. kypsä tai olet puristanut sen, päälle asetettu laastari imee itseensä finnissä olevan nesteen, jolloin se muuttuu valkoiseksi. Jos laitat laastarin vielä aktiivisesti tulehtuneelle tai syvällä ihossa olevalle näpylle, laastari laskee turvotusta ja auttaa finniä parantumaan nopeammin.

Pakkaus sisältää 24 finnilaastaria kolmessa eri koossa.

2 arviota tuotteelle COSRX Master Patch Original Fit

 1. 5 viidestä

  Hanna-Kaisa

  Tuote just mulle. Näpit ei millään pysy irti näppylöistä, jolloin tää sekä suojaa että hoitaa,eli ratkaisee tilanteen.

 2. 5 viidestä

  Satu K

  Tehokas, huomaamaton ja pysyy hyvin iholla 👍🏻

Lisää arvio

Ainesosat


Cellulose Gum, Styrene Isoprene Styrene Block Copolymer, Polyisobutylene, Petroleum Resin, Polyurethane Film, Liquid Paraffin, Tetrakis Methane