COSRX One Step Original Clear Pad

5.00 out of 5
(2 tuotearviota)

27,90 

Pakkaus sisältää 70kpl kuorivia ihonhoitolappuja. Sisältää 1% salisyylihappoa ja BHA-happoja.

70kpl hoitolappuja

Varastossa

Kuvaus

COSRX One Step Original Clear Pad pakkaus sisältää 70kpl ihoa kuorivia hoitolappuja. Hoitolaput ehkäisevät epäpuhtauksien muodostumista ja auttavat rasvaisen ja akneihon hoidossa. Lappuihin imeytetty hoitoneste sisältää 1% salisyylihappoa ja 85,9% pajukuorivettä, jotka molemmat rauhoittavat ja puhdistavat ihoa hellävaraisesti. Aktiiviaineet syväpuhdistavat ihohuokosista talia ja epäpuhtauksia pitäen ihon puhtaana, pehmeänä ja tasapainossa.

Sisältää luonnollisia BHA-happoja, jotka kuorivat ja puhdistavat ihoa.

COSRX One Step Original Clear Pad hoitolaput sopivat erityisesti rasvaiselle, epäpuhtaalle ja akneen taipuvaiselle iholle. Lappuihin on imeytetty hoitonestettä, joten laput eivät kuivata ihoa.

Vegaaninen.

Käyttö

Käytetään puhtaalle iholle. Käy hoitolapulla kasvot läpi, ei tarvitse huuhdella. Voit myös asetella laput kasvoille ja antaa niiden vaikuttaa kuten kasvonaamion.

2 arviota tuotteelle COSRX One Step Original Clear Pad

  1. 5 out of 5

    Pia

    Tuoksu oli aluksi aika tuju, mutta haihtui nopeasti. Oli ihana että sai hoitaa vain täsmä ongelma kohtia lapulla. Jätti mukavan tunteen iholle.

  2. 5 out of 5

    Minna K

    Raikas tuoksu, lapuissa kunnolla tuotetta ja kasvojen iho tuntuu nyt ihanan puhtaalta ja napakalta.

Lisää arvio

Ainesosat


Salix Alba Bark Water, Butylene Glycol, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Betaine Salicylate, Ethyl Hexanediol, Arginine, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Panthenol, Allantoin, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Parfum, Sodium Hydroxide, Sodium Hyaluronate, Limonene