COSRX One Step Original Clear Pad

5.00 viidestä
(4 tuotearviota)

27,90 

Pakkaus sisältää 70kpl kuorivia ihonhoitolappuja. Sisältää 1% salisyylihappoa ja BHA-happoja.

70kpl hoitolappuja

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 118 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

COSRX One Step Original Clear Pad pakkaus sisältää 70kpl ihoa kuorivia hoitolappuja. Hoitolaput ehkäisevät epäpuhtauksien muodostumista ja auttavat rasvaisen ja akneihon hoidossa. Lappuihin imeytetty hoitoneste sisältää 1% salisyylihappoa ja 85,9% pajukuorivettä, jotka molemmat rauhoittavat ja puhdistavat ihoa hellävaraisesti. Aktiiviaineet syväpuhdistavat ihohuokosista talia ja epäpuhtauksia pitäen ihon puhtaana, pehmeänä ja tasapainossa.

Sisältää luonnollisia BHA-happoja, jotka kuorivat ja puhdistavat ihoa.

COSRX One Step Original Clear Pad hoitolaput sopivat erityisesti rasvaiselle, epäpuhtaalle ja akneen taipuvaiselle iholle. Lappuihin on imeytetty hoitonestettä, joten laput eivät kuivata ihoa.

Vegaaninen.

Käyttö

Käytetään puhtaalle iholle. Käy hoitolapulla kasvot läpi, ei tarvitse huuhdella. Voit myös asetella laput kasvoille ja antaa niiden vaikuttaa kuten kasvonaamion.

4 arviota tuotteelle COSRX One Step Original Clear Pad

 1. 5 viidestä

  Pia

  Tuoksu oli aluksi aika tuju, mutta haihtui nopeasti. Oli ihana että sai hoitaa vain täsmä ongelma kohtia lapulla. Jätti mukavan tunteen iholle.

 2. 5 viidestä

  Minna K

  Raikas tuoksu, lapuissa kunnolla tuotetta ja kasvojen iho tuntuu nyt ihanan puhtaalta ja napakalta.

 3. 5 viidestä

  t.x

  Yksi suosikeista ja päivittäisesti käytössä. Ihana tuoksu ja hoitaa erittäin hyvin finnejä, lähtee päivässä pois. Iho on paljon puhtaampi

 4. 5 viidestä

  Kaisu

  Tämä tuote todella auttoi teinin iho-ongelmiin! Suosittelen! Tuoksu on melko voimakas.

Lisää arvio

Ainesosat


Salix Alba Bark Water, Butylene Glycol, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Betaine Salicylate, Ethyl Hexanediol, Arginine, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Panthenol, Allantoin, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Parfum, Sodium Hydroxide, Sodium Hyaluronate, Limonene