COSRX Travel Best Sellers Set

27,90 

Lahjapakkaus sisältää brändin suosituimmat tuotteet kätevässä matkakoossa.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): sku1111 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

COSRX Travel Best Sellers Set -lahjapakkaus sisältää neljä brändin suosikkituotetta kätevässä matkakoossa. Setistä löytyy tuotteet ihon puhdistukseen ja kosteutukseen sekä kätevät täsmälaastarit epäpuhtauksille.

COSRX Low pH Good Morning Gel Cleanser (20ml) on matalan pH-arvon puhdistusgeeli, joka on Cosrx:n yksi suosituimmista tuotteista! Puhdistusgeelin pH-arvo on ihon luontaisen pH-arvon mukaisesti 5, joten se ei kuivata eikä ärsytä ihoa. Teepuuöljy yhdessä BHA-hapon kanssa auttavat ehkäisemään epäpuhtauksien syntymistä ja tasapainottavat ihon rasvoittumista. Puhdistusgeeli jättää ihon täydellisen puhtaaksi, kirkkaaksi ja heleäksi, ilman kiristävää tunnetta iholla

COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence (20ml) on 96% etanaseerumia sisältävä hoitoneste. Etanaseerumi on tunnettu kyvystään uudistaa ihoa ja korjata sen vaurioita. Hoitoneste sopii loistavasti hoitamaan juonteita, kuivaa ihoa tai häivyttämään epäpuhtauksien jälkiä. Etanaseerumi myös rauhoittaa tulehduksia, tuhoaa bakteereja ja hoitaa ihoa. Hoitoneste tekee ihosta heleän ja kosteutetun.

COSRX Oil Free Ultra Moisturizing Lotion (20ml) on koivun mahlaa sisältävä kosteusvoide. Sisältää jopa 70,8% pelkkää koivun mahlaa. Tuote kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa tehokkaasti ilman tahmaista tunnetta kasvoilla. Öljytön koostumus imeytyy nopeasti.

Acne Pimple Master Patch (24kpl) täsmälaastarit auttavat häivyttämään epäpuhtauksia sekä suojaavat niitä lialta ja bakteereilta.

Ainesosat