COSRX Ultimate Moisturizing Honey Overnight Mask

5.00 out of 5
(2 tuotearviota)

25,90 

87% propolista sisältävä yönaamio ravitsee ja hoitaa ihoa yön aikana.

60ml

Varastossa

Kuvaus

COSRX Ultimate Moisturizing Honey Overnight Mask on propolista ja mehiläisen vahaa sisältävä yönaamio. Sisältää jopa 87% propolista. Yönaamio kosteuttaa ja ravitsee ihoa yön aikana. Yönaamio auttaa myös vähentämään ihon punoitusta ja rauhoittaa ihoa yön aikana.

Propolis sisältää paljon vitamiineja ja mineraaleja ja flavonoideja, jotka hoitavat ihoa. Propolis on myös tunnettu sen kyvystä rauhoittaa ihoa ja punoitusta. Propolis myös hoitaa tulehduksia ja auttaa ihoa uudistumaan.

COSRX Ultimate Moisturizing Honey Overnight Mask sopii erityisesti kuivalle ja ärtyneelle iholle kosteuttamaan ja rauhoittamaan ihoa yön aikana. Kevyen geelimäisen koostumuksen vuoksi yönaamio sopii loistavasti myös rasvoittuvalle iholle.

Käyttö

Lisää tuotetta kasvoille ja anna vaikuttaa yön yli. Tuotetta voi käyttää myös kasvonaamiona – lisää tuotetta paksumpi kerros kasvoille ja anna vaikuttaa hetki, huuhtele lopuksi.

2 arviota tuotteelle COSRX Ultimate Moisturizing Honey Overnight Mask

  1. 5 out of 5

    Janika

    Ihon punoitus on vähentynyt huomattavasti ja aamulla on ihanan pehmeä iho.

  2. 5 out of 5

    Pia

    Tuote yllätti todella positiivisesti. Yleensä nämä yönaamiot on mun rasvaiselle iholle ihan liian tujuja, mutta tämä on enemmän geelimäinen ja tää jättää tosi ihanan tuntuiseksi ihon. Aamulla ei ollut yhtään rasvaisen tuntuinen iho!

Lisää arvio

Ainesosat


Propolis Extract, Butylene Glycol, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Betaine, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Arginine, Ethyl Hexanediol, Dimethicone, Ethylhexylglycerin, Carbomer, Cassia Obtusifolia Seed Extract, Sodium Hyaluronate, Beeswax, Allantoin, Panthenol, Sodium Polyacrylate, Adenosine, Aqua/Water