Dewytree Real Gold Black Pearl Eye Patch

5.00 viidestä
(4 tuotearviota)

29,90 

Kaviaaria ja helmiuutetta sisältäviä silmänympäryslappuja.

60kpl

Varastossa

Kuvaus

Dewytree Real Gold Black Pearl Eye Patch pakkaus sisältää 60kpl silmänympäryslappuja. Silmänympäryslaput kosteuttavat ja hoitavat silmänympärysihoa tehokkaasti. Jääkaapissa viilennettynä laput myös viilentävät ja vähentävät silmänympärysihon turvotusta.

Laput sisältävät mm. kaviaaria ja helmiuutetta. Helmiuute kirkastaa ja rauhoittaa ihoa sekä lisää ihon kimmoisuutta. Kaviaari on ylellinen ainesosa, joka kosteuttaa ja hoitaa ihoa. Sisältää myös kultauutetta, joka auttaa ihoa kiinteytymään.

Dewytree Real Gold Black Pearl Eye Patch sopii kaikille ihotyypeille.

Käyttö

Ota pakkauksesta 2 kpl lappuja ja asettele silmien alle. Anna vaikuttaa n. 10min. Lappuja voi säilyttää myös jääkaapissa, jolloin laput myös viilentävät silmänympärysihoa. Ei tarvitse huuhdella.

4 arviota tuotteelle Dewytree Real Gold Black Pearl Eye Patch

 1. 5 viidestä

  Sonja

  Kosteuttavat ja virkistävät silmänaluslaput! Näillä silmäpussit katotaa. Purkissa on todella paljon seerumia!

 2. 5 viidestä

  Saila

  Mukavasti kosteuttavat silmänympärysihoa, siloitti myös hyvin. Ehdottomasti käyttöön uudelleen. 😊

 3. 5 viidestä

  Sara

  Pötkölleen ja rentoutumaan! Paljon seerumia ja ihanasti kosteutti silmänympäryksiä 🤩

 4. 5 viidestä

  Merja

  Erinomainen tuote ja helppo käyttää. Laput ovat niin kosteita, että on pakko maata se 15-20 minuutti, muuten valuvat poskille. Kosteutta kunnolla ja poistaa aamuturvotuksen. Kaviaari sopii hyvin iholleni, käytän myös kaviaariyövoidetta toiselta valmistajalta.

Lisää arvio

Ainesosat


Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Chondrus Crispus Powder, Dipropylene Glycol, Ceratonia Siliqua (Carob) Gum, Phenoxyethanol, Xanthan Gum, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Allantoin, Niacinamide, Methylparaben, Pearl Extract, Carbon Black(CI 77266), Tocopheryl Acetate, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Adenosine, Fragrance, Disodium EDTA, Propylene glycol, Calcium Lactate, Synthetic Fluorphlogopite, Titanium Dioxide(CI 77891), Iron Oxide Red (CI 77491), Sodium Hyaluronate, Aloe Barbadensis Leaf juice Powder, Caviar Extract, Hydrolyzed Collagen, in Oxide, Maltodextrin, Ethylhexylglycerin, Gold(CI 77480)