Elizavecca Milky Piggy Water Lock Hydro-gel Melting Mask

2,90 

Tehokosteuttava hydrogeelinaamio jättää ihon heleäksi ja kosteutetuksi.

25ml

Varasto loppu

Kuvaus

Elizavecca Milky Piggy Water Lock Hydro-gel Melting Mask on erittäin kosteuttava hydrogeelinen kangasnaamio, jonka materiaali asettuu iholle tiiviisti ja auttaa hoitonestettä imeytymään iholle paremmin. Hoistoneste sisältää tehokosteuttavaa hyaluronihappoa, joka sitoo itseensä runsaasti kosteutta. Hoitonesteen kollageeni auttaa ylläpitämään ihon sileyttä ja pehmeyttä. Kollagageeni on myös tunnettu ainesosa ihon kosteuttajana. Kun iho on kosteutettu, se myös näyttää nuorekkaammalta ja raikkaalta. Kollageeni auttaa lisäksi myös ehkäisemään kosteuden haihtumista iholta ylläpitäen näin ihon kosteustasapainoa. Naamio jättää ihon täyteläisen kosteutetuksi ja heleäksi, ja auttaa häivyttämään ihon pieniä juonteita.

Sopii kaikille ihotyypeille.

Käyttö

Aseta naamio puhdistetuille kasvoille ja anna vaikuttaa 15-20 minuuttia. Poista naamio kasvoilta ja taputtele ylimääräinen hoitoneste hellävaraisesti ihoon.

Ainesosat


Water, Glycerin, Butylene Glycol, Chondrus Crispus(Carrageenan), Glucomanan, Ceratonia Siliqua Gum, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Collagen, Tamarindus Indica Seed Gum, Caesalpinia Spinosa Gum, Niacinamide, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Cornus Officinalis Fruit Extract, Opuntia Coccinellifera, Equisetum Giganteum Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Citrus Grandis(grapefruit) Seed Extract, Artemisia Princeps Extract, Phenoxyethanol, Disodium EDTA, Adenosine, Tocopheryl Acetate, Potassium Hydroxide, Fragrance