EYENLIP Collagen Sherbet Soothing Gel

8,90 

Kollageenia sisältävä kosteutta geeli. Geeliä voi käyttää koko kropan kosteutukseen tai kasvoille.

300ml

Varastossa

Kuvaus

EYENLIP Collagen Sherbet Soothing Gel on kollageenia sisältävä kosteuttava geeli. Kollageeni auttaa ylläpitämään ihon sileyttä ja pehmeyttä. Kollageeni on myös tunnettu ainesosa ihon kosteuttajana.  Kollageeni auttaa lisäksi myös ehkäisemään kosteuden haihtumista iholta ja näin ylläpitämään ihon kosteustasapainoa.

Sisältää myös kasviuutteita, jotka ravitsevat ja kosteuttavat ihoa. Geeli jättää ihon täydellisen pehmeäksi ja kosteutetuksi! Ei tahmaa ja imeytyy iholle nopeasti.

Geeliä voi käyttää koko vartalon kosteuttamiseen sekkä kosteuttavana naamiona kasvoille.

Eyenlipin tuotteita ei ole testattu eläimillä. Tuote ei sisällä parabeeneja tai mineraaliöljyjä.

Käyttö

Lisää geeliä koko vartalolle (voi käyttää myös kasvoille) ja anna imeytyä.

Ainesosat


Water, Carbomer 940, Centella Asiatica Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Polygonum Cuspidatum Root Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Triethanolamine, Methylpropanediol, Glycerin, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Dipropylene Glycol, Disodium EDTA, Chlorphenesin, Allantoin, Sodium Hyaluronate, Butylene Glycol, Hydrolyzed Collagen, 1,2-Hexanediol, Phenoxyethanol, CI 16185, Fragrance