EYENLIP Moisture Essence Mask Green Tea

4.83 viidestä
(6 tuotearviota)

1,80 

Vihreää teetä sisältävä kangasnaamio rauhoittaa ihoa ja vähentää rasvoittuvan ihon kiiltoa.

25ml

Varasto loppu

Kuvaus

EYENLIP Moisture Essence Mask Green Tea on vihreää teetä sisältävä kangasnaamio. Vihreä tee -kangasnaamio virkistää ja kirkastaa ihoa sekä rauhoittaa ihoärsytystä. Vihreä tee palauttaa ihon normaalin kosteustasapainon ja vähentää rasvoittuvankin ihon kiiltoa. Vihreä tee sisältää jopa 20 kertaa enemmän antioksidantteja kuin C-vitamiini. Antioksidantit ehkäisevät tulehdusten syntymistä ja solujen vanhenemista, poistavat liiallisen talin ja myrkyt, vähentävät tulehdusta ja turvotusta ja eliminoivat juuri niitä bakteereita, joista ihon tulehdustila johtuu.

Kangasnaamio sisältää myös mm. vesimelonia ja hunajaa, jotka kosteuttavat ja ravitsevat ihoa.

Käyttö

Käytetään kasvoveden / seerumin jälkeen. Ota naamio pakkauksesta ja asettele kasvoille. Odota noin 20 min ja poista naamio kasvoilta. Painele ylimääräinen hoitoneste kevyesti iholle ja lisää lopuksi kasvovoide. Suositellaan käytettäväksi muutaman kerran viikossa tehostamaan ihonhoitoa.

6 arviota tuotteelle EYENLIP Moisture Essence Mask Green Tea

 1. 5 viidestä

  Reetta

  Yks lemppari naamioista ja rauhoittaa sekaihoa. Iso suositus!

 2. 5 viidestä

  KL

  Sopi herkälle iholleni eikä jättänyt ihoani tahmeaksi!

 3. 4 viidestä

  Ellen

  Tämä green tea ja collagen ovat ehdottomat lempparini eyenlipin sheet maskeista. Hinta on todella edullinen, ja seerumia on jokaisessa maskissa todella paljon. En silti sanoisi näitä eyenlipin maskeja maailman parhaiksi maskeiksi, sillä kangas on paksumpaa ja kuivaa nopeammin. Samalla istuvuus kärsii, kun kangas on paksua. Esim silmien ja nenän ympärille kangas menee helposti ryppyyn. Suosittelen esim Holikan maskeja enemmän, ne ovat ohuempia ja istuvat paremmin. Tämä green tea kosteuttaa tehokkaasti ihoa :)

 4. 5 viidestä

  Katja

  Yksi lemppareista! Laskee punoitusta ja rauhoittaa ihoa. Ihosta tulee ihana tän jälkeen. Vihreää teetä sisäisesti ja ulkoisesti :)

 5. 5 viidestä

  Riina

  Ihanasti ihoa rauhoittava ja viilentävä. Parasta kun naamion pois ottamisen jälkeen lopun nesteen voi sivellä kasvoille, ei tahmaa. Tekee ihosta tasaisen ja kuulaan. Sopi hyvin herkälle iholleni.

 6. 5 viidestä

  Katja

  Ihanasti seerumia! Riittää kaulalle ja itse pyyhkäisen lopuksi maskilla vielä akneen taipuvaiset hartiat ja rintakehän. Maski sopii kasvoille hyvin. Olen kokeillut useita merkkejä enkä itse koe eyenlipin sheet maskien kangasta todellakaan paksuksi kuten joissain arvioissa on todettu.

Lisää arvio

Ainesosat


Water
Glycerin
Carbomer
Triethanolamine
Disodium EDTA
Hydroxyethylcellulose
Betaine
Sodium Hyaluronate
Polysorbate 20
Camellia Sinensis Leaf Extract
Camellia Sinensis Flower Extract
Brassica Oleracea Italica (Broccoli) Extract
Citrullus Lanatus (Watermelon) Fruit Extract
Lactuca Scariola Sativa (Lettuce) Leaf Extract
Cichorium Intybus (Chicory) Root Extract
Morus Alba Bark Extract
Honey Extract
Saccharum Officinarum (Sugarcane) Extract
Lavandula Angustifolia (Lavender) Extract
Anthemis Nobilis Flower Extract
Phenoxyethanol
Fragrance