EYENLIP Moisture Essence Mask Sheet Hyaluronic Acid

4.00 out of 5
(6 tuotearviota)

1,80 

Hyaluronihappoa sisältävä kangasnaamio tehokosteuttaa ihoa ja auttaa vähentämään pieniä juonteita.

25ml

Tuotetunnus (SKU): 16 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

EYENLIP Moisture Essence Mask Sheet Hyaluronic Acid on hyaluronihappoa sisältävä kangasnaamio. Hyaluronihappo on erittäin tärkeä ainesosa iholle, sillä se kosteuttaa ihon kollageenia. Ilman hyaluronihappoa iho on kuiva ja kollageeni menettää sen kimmoisuuden. Hyalyronihappo auttaa siis ihoasi pysymään nuorekkaana ja ehkäisee ryppyjä sekä ihon veltostumista. Hyaluronihapon teho perustuu sen kykyyn sitoa itseensä suuria määriä kosteutta, mikä tuntuu iholla välittömästi. Hyaluronihappoa on ihossa luonnostaan, mutta sen määrä vähenee vuosi vuodelta aiheuttaen ihon kuivumista ja veltostumista.

Kangasnaamio auttaa ylläpitämään ihon kosteustasapainoa ja terveyttä tehden ihosta täyteläisen sekä nuorekkaamman näköisen.

Käyttö

Käytetään kasvoveden jälkeen. Ota naamio pakkauksesta ja asettele kasvoille. Odota noin 20min, tai kunnes naamio on kuiva, ja poista naamio kasvoilta. Painele ylimääräinen essence kevyesti iholle ja muista lisätä kasvovoide. Sheet maskit ovat ihanaa hemmottelua mutta niitä ei ole tarkoitus käyttää joka päivä.  Suositellaan käytettäväksi muutaman kerran viikossa tehostamaan ihonhoitoa.

6 arviota tuotteelle EYENLIP Moisture Essence Mask Sheet Hyaluronic Acid

 1. 5 out of 5

  Iina

  Ihana kosteuttava naamio

 2. 5 out of 5

  Minna

  Erittäin hyvin ihoa kosteuttava naamio. Naamion jälkeen iho oli raikkaan näköinen.

 3. 5 out of 5

  Tiina

  Tähän mennessä paras naamio mitä olen kokeillut. +50 vuotiaan ihossa teho näkyi heti. Iho oli napakka ja kosteutettu.

 4. 5 out of 5

  Ida

  Täydellisen kosteuttava naamio, yksi parhaista! Ja seerumia on niin paljon että yhdestä naamiosta riittää helposti kahteen kertaan!

 5. 2 out of 5

  Ellen

  Näistä Eyenlipin sheet maskeista tämä hyaluronihappo ja salmon oil kirvelevät ihollani jostain syystä. Kirvely alkaa heti kun maskin aloittaa ja poltto kestää noin 5 min. Minulla on todella herkkä ja atopiaan taipuva iho eli saattaa johtua siitä. Ärtymisestä ei jää mitään jälkiä, eikä maski varsinaisesti “autakaan” ihollani, mutta en aijo jatkossa ostaa tätä hyaluronihappoa enkä sitä salmon oilia. En tiedä miksi juuri nämä 2 aiheuttavat tätä, rakastan muita eyenlipin maskeja, erityisesti sitä collagen-versiota ja hiili-maskia :)

 6. 2 out of 5

  Heidi

  Kirvelee iholle todella ikävästi, oli pakko ottaa pois etuajassa. Lisäksi näissä naamioissa silmille ja suulle on liian pienet reiät. Kallistun jatkossa holikan naamioihin :/

Lisää arvio

Ainesosat


Water
Glycerin
Carbomer
Triethanolamine
Disodium EDTA
Hydroxyethylcellulose
Betaine
Sodium Hyaluronate
Polysorbate 20
Chamaecyparis Obtusa Leaf Extract
Cinnamomum Cassia Bark Extract
Scutellaria Baicalensis Root Extract
Portulaca Oleracea Extract
Red Ginseng Extract
Caviar Extract
Glycine Max (Soybean) Phytoplacenta Extract
Glycine Soja (Soybean) Seed Extract
Benincasa Cerifera Seed Extract
Dioscorea Batatas Extract
Phenoxyethanol
Fragrance