EYENLIP Moisture Essence Mask Sheet Salmon Oil

3.80 out of 5
(5 tuotearviota)

1,80 

Lohiöljyä sisältävä kangasnaamio kosteuttaa ja ravitsee ihoa.

25ml

Tuotetunnus (SKU): 17 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

EYENLIP Moisture Essence Mask Sheet Salmon Oil on lohiöljyä sisältävä kangasnaamio. Lohiöljy kosteuttaa ja hoitaa ihoa. Kangasnaamio sisältää D-vitamiinia ja rasvahappoja, jotka hoitavat ihoa ja vähentävät ihoärsytystä. Lohiöljy sisältää myös A ja E -vitamiinia.

Kangasnaamio sisältää myös kosteuttavaa hyaluronihappoa.

Käyttö

Käytetään kasvoveden jälkeen. Ota naamio pakkauksesta ja asettele kasvoille. Odota noin 20min, tai kunnes naamio on kuiva, ja poista naamio kasvoilta. Painele ylimääräinen essence kevyesti iholle ja muista lisätä kasvovoide. Sheet maskit ovat ihanaa hemmottelua mutta niitä ei ole tarkoitus käyttää joka päivä.  Suositellaan käytettäväksi muutaman kerran viikossa tehostamaan ihonhoitoa.

5 arviota tuotteelle EYENLIP Moisture Essence Mask Sheet Salmon Oil

 1. 5 out of 5

  Miia

  Aivan superihana maski, suosittelen erittäin lämpimästi.

 2. 5 out of 5

  kati

  Todella miellyttävä, eikä tosiaan tuoksu nimestään huolimatta yhtään kalaisalta :D omia suosikkeja!

 3. 2 out of 5

  Ellen

  Näistä Eyenlipin sheet maskeista tämä hyaluronihappo ja salmon oil kirvelevät ihollani jostain syystä. Ihoni on herkkä, atopiaan taittuva, eli jokin haju- tai ainesosa saattaa aiheuttaa sitä. Kirvely alkaa heti kun maskin aloittaa ja poltto kestää noin 5 min. Ärtymisestä ei jää mitään jälkiä, eikä maski varsinaisesti “autakaan” ihollani. En tiedä miksi juuri nämä 2 aiheuttavat tätä, rakastan muita eyenlipin maskeja, erityisesti sitä collagen-versiota ja hiili-maskia :)

 4. 2 out of 5

  Ellen

  Näistä Eyenlipin sheet maskeista tämä salmon oil ja hyaluronihappo kirvelevät ihollani jostain syystä. Kirvely alkaa heti kun maskin laittaa kasvoille ja poltto kestää noin 5 min. Minulla on todella herkkä ja atopiaan taipuva iho eli saattaa johtua siitä. Ärtymisestä ei jää mitään jälkiä, eikä maski varsinaisesti “autakaan” ihollani, mutta en aijo jatkossa ostaa tätä salmon oilia enkä sitä hyaluronihappoa. En tiedä miksi juuri nämä 2 aiheuttavat tätä, rakastan muita eyenlipin maskeja, erityisesti sitä collagen-versiota ja hiili-maskia :)

 5. 5 out of 5

  Helinä

  Tehokkaasti hoitava ja kosteuttava naamio. Ei aiheuttanut ikäviä tuntemuksia pintakuivalla ja herkästi reagoivalla iholla. Iho ei edes punoittanut naamion jälkeen. Mieto tuoksu.

Lisää arvio

Ainesosat


Water
Glycerin
Carbomer
Triethanolamine
Disodium EDTA
Hydroxyethylcellulose
Betaine
Sodium Hyaluronate
Polysorbate 20
Salmon Oil
Hippophae Rhamnoides Extract
Punica Granatum Fruit Extract
Morus Alba Fruit Extract
Ficus Carica (Fig) Fruit Extract
Chrysanthemum Morifolium Flower Extract
Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract
Impatiens Balsamina Flower Extract
Phellinus Linteus Extract
Trametes Versicolor Extract
Centaurea Nigra Extract
Phenoxyethanol
Fragrance