EYENLIP Moisture Essence Mask Sheet Salmon Oil

4.13 viidestä
(8 tuotearviota)

1,80 

Lohiöljyä sisältävä kangasnaamio kosteuttaa ja ravitsee ihoa.

25ml

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 17 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

EYENLIP Moisture Essence Mask Sheet Salmon Oil on lohiöljyä sisältävä kangasnaamio. Lohiöljy kosteuttaa ja hoitaa ihoa. Kangasnaamio sisältää D-vitamiinia ja rasvahappoja, jotka hoitavat ihoa ja vähentävät ihoärsytystä. Lohiöljy sisältää myös A- ja E -vitamiinia.

Kangasnaamio sisältää myös kosteuttavaa hyaluronihappoa.

Käyttö

Käytetään kasvoveden / seerumin jälkeen. Ota naamio pakkauksesta ja asettele kasvoille. Odota noin 20 min ja poista naamio kasvoilta. Painele ylimääräinen hoitoneste kevyesti iholle ja lisää lopuksi kasvovoide. Suositellaan käytettäväksi muutaman kerran viikossa tehostamaan ihonhoitoa.

8 arviota tuotteelle EYENLIP Moisture Essence Mask Sheet Salmon Oil

 1. 5 viidestä

  Miia

  Aivan superihana maski, suosittelen erittäin lämpimästi.

 2. 5 viidestä

  kati

  Todella miellyttävä, eikä tosiaan tuoksu nimestään huolimatta yhtään kalaisalta :D omia suosikkeja!

 3. 2 viidestä

  Ellen

  Näistä Eyenlipin sheet maskeista tämä hyaluronihappo ja salmon oil kirvelevät ihollani jostain syystä. Ihoni on herkkä, atopiaan taittuva, eli jokin haju- tai ainesosa saattaa aiheuttaa sitä. Kirvely alkaa heti kun maskin aloittaa ja poltto kestää noin 5 min. Ärtymisestä ei jää mitään jälkiä, eikä maski varsinaisesti “autakaan” ihollani. En tiedä miksi juuri nämä 2 aiheuttavat tätä, rakastan muita eyenlipin maskeja, erityisesti sitä collagen-versiota ja hiili-maskia :)

 4. 2 viidestä

  Ellen

  Näistä Eyenlipin sheet maskeista tämä salmon oil ja hyaluronihappo kirvelevät ihollani jostain syystä. Kirvely alkaa heti kun maskin laittaa kasvoille ja poltto kestää noin 5 min. Minulla on todella herkkä ja atopiaan taipuva iho eli saattaa johtua siitä. Ärtymisestä ei jää mitään jälkiä, eikä maski varsinaisesti “autakaan” ihollani, mutta en aijo jatkossa ostaa tätä salmon oilia enkä sitä hyaluronihappoa. En tiedä miksi juuri nämä 2 aiheuttavat tätä, rakastan muita eyenlipin maskeja, erityisesti sitä collagen-versiota ja hiili-maskia :)

 5. 5 viidestä

  Helinä

  Tehokkaasti hoitava ja kosteuttava naamio. Ei aiheuttanut ikäviä tuntemuksia pintakuivalla ja herkästi reagoivalla iholla. Iho ei edes punoittanut naamion jälkeen. Mieto tuoksu.

 6. 4 viidestä

  Sanni

  Mukava ja miellyttävä kasvonaamio. Koronamaskien takia iholleni puhjennut suunympärysihottuma-alue hieman kirveli, mutta ihottuma ei tämän naamion jäljiltä muuttunut huonommaksi.

 7. 5 viidestä

  Laura hellgren

  Rakastan näitä kaikkia sarjan naamioita ! Riittoisa,hyvin istuva kangas joista ei todellakaan seerumia puutu! Itselläni erittäin pintakuiva punakka iho ja mikään beautuko kanhasnaamioista ei ole aiheuttanut kirvelyä eikä mikään tuoksu epämiellyttävälle eikä vahvalle,olen myös hyvin herkkä vahvoille tuoksuille joten lämmin suositus ! Tämä ei tuoksu kalalle heh eikä jätä myöskään öljymäistä pintaa vaan upean pehmeän tunteen kasvoille !

 8. 5 viidestä

  Tiina

  Ihana! Pintakuiva ja herkästi punoittava ja reagoivaiho,ruusufinniä, atopiaa ei ärsytä yhtään. tämä tuntui niin hyvältä! Käytän naamioita vähintään kerran viikossa, tämä on yksi ihanimmista. Ainakin kymmeniä erilaisia koittaneena, tämä pesee menen tullen monet kalliimmat.
  Yksi parhaista joita olen kokeillut ja tulen varmasti ostamaan tämän uudelleen.

Lisää arvio

Ainesosat


Water
Glycerin
Carbomer
Triethanolamine
Disodium EDTA
Hydroxyethylcellulose
Betaine
Sodium Hyaluronate
Polysorbate 20
Salmon Oil
Hippophae Rhamnoides Extract
Punica Granatum Fruit Extract
Morus Alba Fruit Extract
Ficus Carica (Fig) Fruit Extract
Chrysanthemum Morifolium Flower Extract
Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract
Impatiens Balsamina Flower Extract
Phellinus Linteus Extract
Trametes Versicolor Extract
Centaurea Nigra Extract
Phenoxyethanol
Fragrance