EYENLIP Moisture Essence Mask Sheet Snail

4.00 out of 5
(5 tuotearviota)

1,80 

Etanaseerumia sisältävä kangasnaamio uudistaa ja korjaa ihoa.

25ml

Kuvaus

EYENLIP Moisture Essence Mask Sheet Snail on etanaseerumia sisältävä kangasnaamio. Etanaseerumi on tunnettu kyvystään uudistaa ihoa ja korjata sen vaurioita. Kangasnaamio sopii loistavasti hoitamaan juonteita, kuivaa ihoa tai korjaamaan epäpuhtauksien jälkiä. Etanaseerumi myös rauhoittaa tulehduksia, tuhoaa bakteereja ja hoitaa ihoa. Etanaseerumi auttaa siis useisiin iho-ongelmiin.

Kangasnaamio sisältää myös mm. hyaluronihappoa, joka tehokosteuttaa ihoa.

Käyttö

Käytetään kasvoveden jälkeen. Ota naamio pakkauksesta ja asettele kasvoille. Odota noin 20min, tai kunnes naamio on kuiva, ja poista naamio kasvoilta. Painele ylimääräinen essence kevyesti iholle ja muista lisätä kasvovoide. Sheet maskit ovat ihanaa hemmottelua mutta niitä ei ole tarkoitus käyttää joka päivä.  Suositellaan käytettäväksi muutaman kerran viikossa tehostamaan ihonhoitoa.

5 arviota tuotteelle EYENLIP Moisture Essence Mask Sheet Snail

 1. 4 out of 5

  Jonna

  Miellyttävä tuoksu ja ihosta tuli ihanan pehmeä tämän jälkeen. Naamiossa oli seerumia paljon ja vaikutusaikana sitä valui kaulalle ja ja rintakehälle. Joutui myös varomaan ettei valu silmiin. Ehdottomasti käytän uudestaan.

 2. 3 out of 5

  Elina

  Kangasnaamio on pituussuuntaan aavistuksen lyhyt. En edes ole millään tavalla “pitkäkasvoinen”, mutta naamiota ei saanut asettumaan kasvojen keskiosiin hyvin kun asetteli silmien ja suun reiät kohdilleen – ja silmäreiät roikkuivat silti melko alhaalla. Tämä heikensi naamion rentouttavaa kokemusta. Myös silmänympäryksille valui tuotetta naamion yläosalta melko paljon. Itse naamion vaikuttavat aineet tuntuivat miellyttävältä iholla, kosteutta on runsaasti mutta vaikutusajan loppupuolella naamio onkin jo melko kuiva. Sanoisin, että hyvä tuote erityisen lyhytkasvoisille, mutta haastava normaalipituisille kasvoille ja mahdoton tuote pitkäkasvoisille.

 3. 4 out of 5

  Helena

  Ihan ok istuvuus, harvoin törmää täydellisesti istuviin naamioihin. Seerumi on tehokas mutta sitä on todella paljon! Hyödynnän ylimääräisen seerumin hieromalla esim. dekolteelle sen!

 4. 4 out of 5

  Tiina

  Itselläni on pitkät kasvot ja tämä naamio sopii kasvoilleni ihan hyvin, samoin kuin muutkin Eyenlipin naamiot. Seerumia on tosiaan runsaasti tässäkin naamiossa, usein käytän näitä kerrostaen. Mukavan tuntuinen iho näillä tulee.

 5. 5 out of 5

  Tytti

  Paras sheet mask ikinä! Hoitonestettä riittää hyvin decolteelle ja/tai laitan loput naamion alle vaikuttamaan. Täydet 5/5 tähteä. 45v ikään mennessä tullut kokeiltua monia monia maskeja jne.

  Go beautynet. korea!

Lisää arvio

Ainesosat


Water
Glycerin
Carbomer
Triethanolamine
Disodium EDTA
Hydroxyethylcellulose
Betaine
Sodium Hyaluronate
Polysorbate 20
Snail Secretion Filtrate
Oenothera Biennis (Evening Primrose) Flower Extract
Pueraria Lobata Root Extract
Pinus Palustris Leaf Extract
Ulmus Davidiana Root Extract
Camellia Sinensis Leaf Extract
Camellia Japonica seed Extract
Honey Extract
Aloe Barbadensis Leaf Extract
Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract
Phenoxyethanol
Fragrance