EYENLIP Multi Care Cream & Toner Collagen

18,90 

Eyenlipin täysin uusi Cream & Toner yhdistää kaksi tuotetta yhteen purkkiin! Cream & Toner on hoitava kuten kasvovoide mutta kevyt kuin kasvovesi. Tuotetta voi käyttää joko kasvovoiteena tai kasvovetenä.

200ml

Varasto loppu

Kuvaus

Eyenlip Cream & Toner yhdistää kasvoveden ja kasvovoiteen yhteen tuotteeseen! Eyenlipin Cream & Tonerin ovat kevyitä kuten kasvovedet mutta kosteuttavia kuten kasvovoiteet.

Tuote sisältää kollageenia, joka kosteuttaa ihoa. Kollageeni auttaa ylläpitämään ihon sileyttä ja pehmeyttä. Kun iho ikääntyy, se menettää sekä joustavuuttaan että kimmoisuuttaan ja sillä alkaa näkyä ryppyjä ja uurteita. Kollageeni on myös tunnettu ainesosa ihon kosteuttajana. Kun iho on kosteutettu, se myös näyttää nuorekkaammalta ja raikkaalta.  Kollageeni auttaa lisäksi myös ehkäisemään kosteuden haihtumista iholta ja näin ylläpitämään ihon kosteustasapainoa.

Eyenlip Cream & Toner Collagen sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti ikääntyvälle iholle.

Käyttö

Tuotetta voi käyttää kuten kasvovettä ihon puhdistuksen jälkeen tai ihonhoidon viimeisenä vaiheena kuten kasvovoidetta. Laiskana päivänä voit käyttää pelkästään Cream & Toneria!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “EYENLIP Multi Care Cream & Toner Collagen”

Ainesosat