EYENLIP Multi Care Cream & Toner Hyaluronic Acid

5.00 out of 5
(1 tuotearvio)

18,90 

Eyenlipin täysi Cream & Toner yhdistää kaksi tuotetta yhteen purkkiin! Cream & Toner on hoitava kuten kasvovoide mutta kevyt kuin kasvovesi. Tuotetta voi käyttää joko kasvovoiteena tai kasvovetenä.

200ml

Varastossa

Kuvaus

Eyenlip Cream & Toner yhdistää kasvoveden ja kasvovoiteen yhteen tuotteeseen! Eyenlipin Cream & Tonerin ovat kevyitä kuten kasvovedet, mutta kosteuttavia kuten kasvovoiteet.

Tuote sisältää hyaluronihappoa, joka tehokosteuttaa ihoa. Hyaluronihappo on erittäin tärkeä ainesosa iholle, sillä se kosteuttaa ihon kollageenia. Ilman hyaluronihappoa iho on kuiva ja kollageeni menettää sen kimmoisuuden. Hyalyronihappo auttaa siis ihoasi pysymänä nuorekkaana ja ehkäisee ryppyjä sekä ihon veltostumista. Hyaluronihapon teho perustuu sen kykyyn sitoa itseensä suuria määriä kosteutta, mikä tuntuu iholla välittömästi. Hyaluronihappoa on ihossa luonnostaan, mutta sen määrä vähenee vuosi vuodelta aiheuttaen ihon kuivumista ja veltostumista.

Cream & Toner sisältää myös niasiiniamidia (B3-vitamiini), joka kirkastaa ihoa, supistaa  ihohuokosia, hillitseen tulehduksia ja silottaa juonteita.

Eyenlip Cream & Toner Hyaluronic Acid sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle iholle.

Käyttö

Tuotetta voi käyttää kuten kasvovettä ihon puhdistuksen jälkeen tai ihonhoidon viimeisenä vaiheena kuten kasvovoidetta. Laiskana päivänä voit käyttää pelkästään Cream & Toneria! Tuote sopii myös kerrostamiseen ihon tuntuessa kuivalta.

1 arvio tuotteelle EYENLIP Multi Care Cream & Toner Hyaluronic Acid

  1. 5 out of 5

    Satu

    Ihonhoitorutiinini vakio tuote! Ensimmäinen käyttökerta jätti fiiliksen, limainen. Päätin kuitenkin kokeilla uudestaan ja rakastuin tähän täysin. Käytän päivittäin, iho voi paremmin kuin koskaan.

Lisää arvio

Ainesosat


Water
Glycerin
Dipropylene Glycol
Cetyl Ethylhexanoate
1,2-Hexanediol
Niacinamide
C14-22 Alcohols
Hydrogenated Polydecene
Polysorbate 60
Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer
C12-20 Alkyl Glucoside
Isohexadecane
Sodium Polyacrylate
Polysorbate 80
Ethylhexylglycerin
PEG-90M
Fragrance
Adenosine
Citric Acid
Sorbitan Oleate
Disodium EDTA
Glucose
Butylene Glycol
Dioscorea Japonica Root Extract
Hibiscus Esculentus Fruit Extract
Nelumbo Nucifera Root Extract
Hyaluronic Acid
Hydrolyzed Hyaluronic Acid
Hydrolyzed Sodium Hyaluronate
Sodium Hyaluronate
Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate
Sodium Hyaluronate Crosspolymer