EYENLIP Multi Care Cream & Toner Hyaluronic Acid

18,90 

Eyenlipin täysi Cream & Toner yhdistää kaksi tuotetta yhteen purkkiin! Cream & Toner on hoitava kuten kasvovoide mutta kevyt kuin kasvovesi. Tuotetta voi käyttää joko kasvovoiteena tai kasvovetenä.

200ml

Varasto loppu

Kuvaus

Eyenlip Cream & Toner yhdistää kasvoveden ja kasvovoiteen yhteen tuotteeseen! Eyenlipin Cream & Tonerin ovat kevyitä kuten kasvovedet mutta kosteuttavia kuten kasvovoiteet.

Tuote sisältää hyaluronihappoa, joka tehokosteuttaa ihoa. Hyaluronihappo on erittäin tärkeä ainesosa iholle, sillä se kosteuttaa ihon kollageenia. Ilman hyaluronihappoa iho on kuiva ja kollageeni menettää sen kimmoisuuden. Hyalyronihappo auttaa siis ihoasi pysymänä nuorekkaana ja ehkäisee ryppyjä sekä ihon veltostumista. Hyaluronihapon teho perustuu sen kykyyn sitoa itseensä suuria määriä kosteutta, mikä tuntuu iholla välittömästi. Hyaluronihappoa on ihossa luonnostaan, mutta sen määrä vähenee vuosi vuodelta aiheuttaen ihon kuivumista ja veltostumista.

Cream & Toner sisältää myös niasiiniamidia (B3-vitamiini), joka kirkastaa ihoa.

Eyenlip Cream & Toner Hyaluronic Acid sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle iholle.

Käyttö

Tuotetta voi käyttää kuten kasvovettä ihon puhdistuksen jälkeen tai ihonhoidon viimeisenä vaiheena kuten kasvovoidetta. Laiskana päivänä voit käyttää pelkästään Cream & Toneria!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “EYENLIP Multi Care Cream & Toner Hyaluronic Acid”

Ainesosat