Holika Holika Smooth Egg Skin Peeling Gel

9,90 

Rakeeton kuorintageeli puhdistaa kasvoilta epäpuhtaudet, kuolleen ihosolukon sekä musta- ja valkopäät.

140ml

Varasto loppu

Kuvaus

Holika Holika Smooth Egg Skin Peeling Gel on rakeeton kuorintageeli. Kuorintageeli puhdistaa kasvoilta epäpuhtaudet, kuolleen ihosolukon sekä musta- ja valkopäät. Kuorintageeli on hellävarainen ja sopii myös herkälle iholle. Kuorintageeli sisältää myös mm. hedelmä- ja marjauutteita, jotka kosteuttavat ja ravitsevat ihoa.

Kuorintageeli pehmentää ja kirkastaa ihoa.

Älä anna tuotteen hauskan ulkonäön hämätä, kuorintageeli on todella tehokas! Hauskan ulkonäön vuoksi tuote on itseasiassa voittanut kansainvälisen iF Design Award -palkinnon.

Käyttö

Käytä puhdistuksen jälkeen. Lisää tuotetta sopiva määrä käsiin ja hiero kasvoille. Geeli alkaa murustua iholle hierottaessa ja irrottaa mukaansa ihon pinnalla olevaa kuollutta ihosolukkoa. Hiero voidetta kasvoille n. minuutin ajan ja huuhtele kasvot lopuksi haalealla vedellä. Kuorintaa suositellaan käytettäväksi 1-2 kertaa viikossa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Holika Holika Smooth Egg Skin Peeling Gel”

Ainesosat


Water, Glycerin, PropyleneiGlycol, Quaternium-60, Carbomer,lGlyceryl Polyacrylate, VacciniumlMyrtillus Fruit Extract,iSaccharum Officinarum (SugariCane) Extract, AcerlSaccharum (Sugar Maple)iExtract, Citrus AurantiumiDulcis (Orange) FruitlExtract, Citrus Limonl(Lemon) Fruit Extract,iDipropylene Glycol, PortuacalOleracea Extract, EgglYolk Extract, HydrolyzedlEgg Shell Membrane,iCellulose, 1, 2-Hexanediol,iEgg Shell Powder,iVinegar, Disodium EDTA,iCaprylyl Glycol, CaprylhydroxamiclAcid, Phenoxyethanol, Fragrance.