Mizon Hyaluronic Acid 100

27,90 

Mizon Hyaluronic Acid 100 on kevyt ja erittäin kosteuttava hyaluronihapposeerumi.  Seerumi sisältää jopa 50% hyaluronihappoa.

30ml

Varastossa

Kuvaus

Mizon Hyaluronic Acid 100 on kevyt ja erittäin kosteuttava hyaluronihapposeerumi.  Mizon Hyaluronic Acid 100 -seerumi sisältää jopa 50% hyaluronihappoa. Hyaluronihappo on erittäin tärkeä ainesosa iholle, sillä se kosteuttaa ihon kollageenia. Ilman hyaluronihappoa iho on kuiva ja kollageeni menettää sen kimmoisuuden. Hyalyronihappo auttaa siis ihoasi pysymänä nuorekkaana ja ehkäisee ryppyjä sekä ihon veltostumista. Hyaluronihapon teho perustuu sen kykyyn sitoa itseensä suuria määriä kosteutta, mikä tuntuu iholla välittömästi. Hyaluronihappoa on ihossa luonnostaan, mutta sen määrä vähenee vuosi vuodelta aiheuttaen ihon kuivumista ja veltostumista.

Seerumi auttaa ylläpitämään ihon kosteustasapainoa ja terveyttä tehden ihosta täyteläisen sekä nuorekkaamman näköisen. Seerumi imeytyy nopeasti iholle ja vaikuttaa pitkäkestoisesti.

Erityisesti kuivalle iholle sopiva seerumi antaa iholle välittömästi pitkävaikutteista kosteutusta.

Käyttö:

Lisää seerumia kasvoille kasvoveden tai essencen jälkeen. Muista lisätä seerumin jälkeen kasvovesi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mizon Hyaluronic Acid 100”

Ainesosat


Water, Sodium Hyaluronate,iCopper Tripeptide-1, ButylenelGlycol, Sclerotium Gum,i1, 2-octanediol, Ethylhexyl-glycerin,iTropolone, Hydrogenated Polydecene,lCarppyl/capric Triglyceride, HydrogenatedlLecithin, Stearic Acid,iC12-c20alkyl Glucoside, C13-22iAlcohol, Glyceryl Stearate,iPEG-100 Stearate, CholesteryliHydroxystearate, Cholesterol, Ceramidi3, Triethanolamine, Carbomer,lBetula Platpyhlla JaponicalJuice, Portaluca OleraceaiExtract, Scutellaria BaicalensislRoot Extract, AstragaluslMembranaceus Root Extract,lAmica Montana FloweriExtract, Artemisia AbsinthiumiExtract, Achillea MillefoliumiExtract, Gentiana LuteaiRoot Extract, RubusiIdaeus (Rasberry) FruitlExtract, Beta-Glucan, Adenosine,lDisodium EDTA..