Ale!

SKINFOOD Premium Lettuce & Cucumber ihonhoitosarja

5.00 viidestä
(2 tuotearviota)

49,90 

SKINFOOD Premium Lettuce & Cucumber ihonhoitosarja on kurkkua ja lehtisalaattia sisältävä sarja, jonka tuotteet ovat kevyitä ja raikkaita. Sarja sisältää kasvoveden, hoitonesteen ja kasvovoiteen.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 85 Osastot: , , , , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

SKINFOOD Premium Lettuce & Cucumber ihonhoitosarja on kurkkua ja lehtisalaattia sisältävä sarja, jonka tuotteet ovat kevyitä ja raikkaita. Tuotteet ovat täynnä kosteuttavia ainesosia. Kevyen koostumuksensa vuoksi tuotesarja on täydellinen rasvoittuvalle iholle. Sarjan tuotteet rauhoittavat ja viilentävät ihoa.

Ihonhoitosarjan pääraaka-aineet ovat kurkku sekä lehtisalaatti.  Kurkku on täynnä C-vitamiinia, joka auttaa palauttamaan ja stimuloimaan ihon kollageenin tuotantoa kiinteämmän ja terveellisemmän ihon saavuttamiseksi. C-vitamiini myös kirkastaa ihoa. Lehtisalaatti puolestaan sisältää paljon mineraaleja sekä A-vitamiinia, joka kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa. SKINFOOD käyttää tuotteissaan vain orgaanista kurkkua ja lehtisalaattia. Tuotteet sisältävät jopa 50% kurkkua ja lehtisalaattia.

Erityisesti normaali, seka- ja rasvoittuva iho saavat kevyttä kosteutusta sarjasta.

SKINFOOD Premium Lettuce & Cucumber ihonhoitosarja sisältää:

Sarja c, joka sopii hyvin myös meikin alle.

2 arviota tuotteelle SKINFOOD Premium Lettuce & Cucumber ihonhoitosarja

  1. 5 viidestä

    Minna

    Täydellinen sarja rasvoittuvalle iholle. Ihanan kevyet, mutta toimivat tuotteet. Kosteuttaa ja ehkäisee epäpuhtauksia. Ihosta tulee raikas ja sopii hyvin myös meikin alle.

  2. 5 viidestä

    Paula

    Oon tykänny! Kiva raikas tuoksu ja liian raskaita tuotteita. Kesäksi varsinki oikein hyvät tuotteet. Sopii herkälle iholleni.

Lisää arvio

Ainesosat