Ale!

SKINFOOD Premium Lettuce & Cucumber ihonhoitosarja

5.00 viidestä
(1 tuotearvio)

57,70  49,90 

SKINFOOD Premium Lettuce & Cucumber ihonhoitosarja on kurkkua ja lehtisalaattia sisältävä sarja, jonka tuotteet ovat kevyitä ja raikkaita. Sarja sisältää kasvoveden, hoitonesteen ja kasvovoiteen.

Tuotetunnus (SKU): 85 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

SKINFOOD Premium Lettuce & Cucumber ihonhoitosarja on kurkkua ja lehtisalaattia sisältävä sarja, jonka tuotteet ovat kevyitä ja raikkaita. Tuotteet ovat täynnä kosteuttavia ainesosia. Kevyen koostumuksensa vuoksi tuotesarja on täydellinen rasvoittuvalle iholle. Sarjan tuotteet rauhoittavat ja viilentävät ihoa.

Ihonhoitosarjan pääraaka-aineet ovat kurkku sekä lehtisalaatti.  Kurkku on täynnä C-vitamiinia, joka auttaa palauttamaan ja stimuloimaan ihon kollageenin tuotantoa kiinteämmän ja terveellisemmän ihon saavuttamiseksi. C-vitamiini myös kirkastaa ihoa. Lehtisalaatti puolestaan sisältää paljon mineraaleja sekä A-vitamiinia, joka kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa. SKINFOOD käyttää tuotteissaan vain orgaanista kurkkua ja lehtisalaattia. Tuotteet sisältävät jopa 50% kurkkua ja lehtisalaattia.

Erityisesti normaali, seka- ja rasvoittuva iho saavat kevyttä kosteutusta sarjasta.

SKINFOOD Premium Lettuce & Cucumber ihonhoitosarja sisältää:

Sarja koostuu siis kevyestä ja raikkaasta kasvovedestä, ihanan virkistävästä hoitonesteestä sekä kevyestä geelivoiteesta, joka sopii hyvin myös meikin alle.

1 arvio tuotteelle SKINFOOD Premium Lettuce & Cucumber ihonhoitosarja

  1. 5 viidestä

    Minna

    Täydellinen sarja rasvoittuvalle iholle. Ihanan kevyet, mutta toimivat tuotteet. Kosteuttaa ja ehkäisee epäpuhtauksia. Ihosta tulee raikas ja sopii hyvin myös meikin alle.

Lisää arvio

Ainesosat