SKINFOOD Royal Honey Propolis Enrich Essence

39,90 

Todella kosteuttava ja hoitava hoitoneste, joka sisältää hunajaa, mehiläisenvahaa sekä kuningatarhyytelä.

50ml

Kuvaus

SKINFOOD Royal Honey Propolis Enrich Essence on hoitava ja ravitseva hoitoneste, joka sisältää propolista (mehiläisen kittivaha) ja hunajaa. Hoitoneste sisältää jopa 63% mehiläisen kittivahaa, 10% kuningatarhyytelöä sekä 10% hunajaa. Todella laadukkaista ainesosista koostuva hoitoneste kosteuttaa ihoa tehokkaasti sekä  jättää sen hehkuvaksi.

SKINFOOD Royal Honey Propolis Enrich Essence sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle ja ikääntyvälle iholle. Dermatologisesti testattu.

Royal Honey Propolis on hunajaa ja propolista (mehiläisen kittivahaa) sisältävä ihonhoitosarja. Hunaja on luonnollinen ainesosa ihonhoidossa, joka mm. tehokosteuttaa ihoa ja se on tunnettu myös anti-age vaikutuksistaan. Mehiläisen kittivaha puolestaan sisältää paljon vitamiineja ja mineraaleja, jotka hoitavat ihoa.

Käyttö

Hoitonestettä käytetään yleisesti ennen seerumia ja kasvovoidetta, jolloin se tehostaa seerumin ja kasvovoiteen imeytymistä. Tuotetta voidaan käyttää myös seerumin tilalta juuri ennen kasvovoidetta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SKINFOOD Royal Honey Propolis Enrich Essence”

Ainesosat


Propolis Extract, Honey Extract, Royal Jelly Extract, Butylene Glycol, Dipropylene Glycol, Portulaca Oleracea Extract, Glycerin, Beta-Glucan, Lactobacillus Ferment, Saccharomyces Ferment, Sodium Hyaluronate, Hydroxyethylcellulose, Disodium Edta, Carbomer, Arginine