Ale!

SKINFOOD Royal Honey Propolis tuotesarja

96,90 

Kaikki Skinfoodin Royal Honey Propolis tuotteet nyt kätevästi pakettihintaan! Tuotteet sisältävät hunajaa, propolista (mehiläisen kittivahaa) sekä kuningatarhyytelöä. Sarjan tuotteet kosteuttavat ihoa intensiivisesti ja ravitsevat ihoa.

Laadukas tuotesarja kuivalle ja ikääntyvälle iholle.

Varasto loppu

Kuvaus

SKINFOOD Royal Honey Propolis on propolista eli mehiläisen kittivahaa sisältävä ihonhoitosarja, joka on kehitetty erityisesti kuivalle ja ikääntyvälle iholle. Sarja sopii myös muille ihotyypeille.

Mehiläisen kittivaha (propolis) sisältää paljon vitamiineja ja mineraaleja, jotka hoitavat ihoa. Propolis nopeuttaa ihovaurioiden paranemista, tasoittaa ihon sävyä ja auttaa pigmenttimuutoksiin. Propolis myös tukee ihon uudistumista, rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa. Royal Honey Propolis ihonhoitosarja on siis täydellinen anti-age ihonhoitosarja!

Propoliksen lisäksi tuotteet sisältävät hunajaa ja kuningatarhyytelöä. Hunaja on luonnollinen ainesosa ihonhoidossa, joka mm. tehokosteuttaa ihoa ja se on tunnettu myös anti-age vaikutuksistaan. Hunajassa on ihoa suojaavia ja hoitavia entsyymejä ja kasvihappoja, ja se kirkastaa sekä ravitsee ihoa.

SKINFOOD:n propolistuotteissa on oikeasti suuri pitoisuus propolista, jopa 63%. Sarjan hoitoneste sisältää 83% pelkästään propolista, hunajaa sekä kuningatarhyytelöä. Sarjan hoitoneste onkin yksi verkkokauppamme parhaista seerumeista ja ainesosien puolesta se peittoaa helposti kalliimmat, selektiiviset seerumit.

Royal Honey Propolis sarja sisältää:

Ainesosat